Cum să vă sincronizați calendarele Google și Apple

Ce să știți

  • Configurați Google Calendar utilizând expertul Apple Add Account și se va sincroniza perfect cu aplicația implicită de calendar pentru iOS.
  • Mergi la pagina Setări> Parolă și conturi> Adăugare cont> Google și urmați pașii de acolo pentru a începe sincronizarea.
  • Aceasta vă copiază calendarul (calendarele) Google în iOS, dar nu se amestecă sau nu se îmbină cu contul dvs. iCloud sau cu alt cont de calendar.

Acest articol explică cum să adăugați evenimentele dvs. Google Calendar în calendarul Apple și cum să adăugați calendare individuale la iOS.

Instrucțiunile din acest articol se aplică iOS 11 și versiuni ulterioare.


Cum să vă configurați calendarele Google în Apple Calendar

Pentru a adăuga evenimentele dvs. Google Calendar la Apple Calendar și a le sincroniza automat:

  1. Pe iPhone sau iPad, accesați setările > Parolă și conturi.

  2. Robinet adăugaţi un cont.

  3. Alege Google.

  4. Conectați-vă la contul dvs. Google. Apasă pe Creează cont link pentru a crea un nou cont Google.

    Ecranul de conectare Conturi Google vă solicită numele de utilizator și parola pe pagini separate. Dacă configurați autentificarea cu doi factori pentru contul dvs. Google, introduceți codul de răspuns.

  5. Porniți Calendare comutați pentru a activa sincronizarea cu iPhone sau iPad. Apoi, atingeți Economisești pentru a continua.

  6. Un calendar mare poate dura câteva minute pentru a fi sincronizat.

  7. Deschideți aplicația Apple Calendar pentru a vizualiza evenimentele și programările dvs.


Adăugați Calendare Google individuale la iOS

Nu trebuie să sincronizați toate calendarele asociate din contul dvs. Google cu iOS.

  1. Accesați pagina de sincronizare Google Calendar.

  2. Bifați caseta de selectare de lângă calendare pentru sincronizare cu aplicația Apple Calendar. Debifați caseta de selectare pentru a preveni sincronizarea unui calendar.

    Gândiți-vă de două ori la sincronizarea calendarelor partajate cu sărbătorile publice sau religioase. Diferite calendare arată aceste evenimente. Sincronizarea acestor calendare poate crea intrări duplicate.

  3. Selectați Economisești.

  4. Reîmprospătați Apple Calendar pentru a verifica dacă preferințele dvs. sunt reflectate.


Cum să utilizați Google Calendar cu iPhone sau iPad

Mai multe funcții Google Calendar nu funcționează pe Apple Calendar. Acestea includ programarea camerei și notificări de evenimente prin e-mail. De asemenea, nu puteți crea noi calendare Google folosind Apple Calendar.

Mergi la pagina setările > Parole și conturi pentru a activa sau dezactiva setările de sincronizare, inclusiv calendarul dvs. Atingeți contul Gmail pentru a afișa comutatoarele pentru e-mail, contacte, calendare și note.

Adăugând contul dvs. Google la iOS, l-ați configurat pentru aplicațiile Apple Mail, Calendar, Contacte și Note. Cu toate acestea, aplicațiile din App Store, cum ar fi Microsoft Outlook, nu pot citi din configurația iOS Settings; configurați-vă contul Google individual în aplicații care nu sunt Apple.