Cum să vă deconectați de la Facebook Messenger

Așadar, ați parcurs fiecare filă din aplicația Messenger Facebook căutând o opțiune de deconectare fără noroc. Ce dă?

Indiferent de motiv, Facebook și-a proiectat aplicația Messenger astfel încât să nu vă puteți deconecta de la ea - cel puțin nu cu o opțiune de deconectare directă disponibilă în cadrul aplicației. Cu toate acestea, există câteva trucuri pe care le puteți folosi pentru a vă deconecta contul de la aplicația Messenger (care este în esență echivalentul deconectării) fără a fi nevoie să ștergeți aplicația de pe dispozitiv.

Aceste instrucțiuni acoperă cum să vă deconectați de la Messenger conectat de pe un dispozitiv Android sau iOS.


Deconectați-vă de la Messenger prin intermediul setărilor Android

Colleen Tighe / Lifewire

Utilizatorii Android au un avantaj față de utilizatorii iOS datorită setărilor aplicației pe care le au la dispoziție. Cu această metodă specială, nici măcar nu este nevoie să accesați aplicația oficială Facebook sau aplicația Messenger, deoarece totul se poate face din setările aplicației.

Acest proces ar trebui să funcționeze la fel de bine pe dispozitivele Android de la Samsung, Google, HTC etc.

  1. Deschideți Setările app.

  2. Selectați Aplicații și notificări.

  3. Alege Vedeți toate <#> aplicațiile. Derulați în jos și atingeți Mesager. (Aplicația este în ordine alfabetică)

  4. Selectați Stocare și cache.

  5. Robinet Spațiu de depozitare liber.

  6. Confirmați cu OK. Acum puteți închide aplicația Setări și reveni la aplicația Messenger pentru a verifica dacă a funcționat.


Deconectați-vă de la Messenger prin intermediul aplicației Facebook

Din păcate, pentru utilizatorii de dispozitive iOS, metoda de mai sus descrisă pentru Android nu funcționează pe un iPhone sau iPad. În ciuda faptului că puteți accesa setările dispozitivului iOS și selectați Messenger din lista de aplicații într-un mod similar cu Android, nu există setări de stocare cu care să vă jucați în setările aplicației Messenger pentru iOS.

Prin urmare, singura dvs. altă opțiune pentru a vă deconecta de la Messenger de pe un dispozitiv iOS este să utilizați aplicația oficială Facebook. Dacă utilizați doar Messenger și nu Facebook în sine pe dispozitivul dvs., va trebui mai întâi să descărcați și să instalați aplicația Facebook.

Următoarea metodă funcționează și pe aplicația Facebook pentru Android.

  1. Deschideți aplicația Facebook și conectați-vă la contul corespunzător pe care doriți să îl deconectați de la Messenger.

  2. Apăsați pe opțiune de meniu (reprezentat de pictograma hamburger situată în partea de jos a ecranului din fila feed de acasă pe iOS și în partea de sus a ecranului pe Android).

  3. Derulați în jos și atingeți ușor Setări și confidențialitate > setările.

  4. Robinet Securitate și autentificare.

  5. Sub secțiunea etichetată Unde sunteți conectat, veți vedea o listă cu toate dispozitivele și locațiile lor în care Facebook vă amintește detaliile de conectare. Ta Nume dispozitiv (cum ar fi iPhone, iPad, Android etc.) vor fi enumerate cu caractere aldine cu Mesager platformă etichetată sub ea.

  6. Dacă nu vedeți imediat numele dispozitivului dvs. cu eticheta Messenger sub ea, poate fi necesar să atingeți Vezi tot pentru a dezvălui mai multe dispozitive și platforme unde sunteți conectat.

  7. Atingeți cele trei puncte din dreapta dispozitivului de la care doriți să vă deconectați, apoi selectați Log Out. Va dispărea din listă și veți putea deschide aplicația Messenger pentru a confirma că contul dvs. a fost deconectat / deconectat.


Deconectați-vă de la Messenger prin Facebook.Com

Dacă nu doriți să treceți prin dificultatea de a descărca aplicația Facebook pe dispozitivul dvs. Android sau iOS, vă puteți conecta la Facebook.com dintr-un browser web și vă puteți deconecta contul de la Messenger în acest fel. Pașii sunt foarte asemănători cu realizarea prin intermediul aplicației mobile Facebook.

  1. Vizitați Facebook.com și conectați-vă la contul corespunzător pe care doriți să îl deconectați de la Messenger.

  2. Apasă pe sageata in jos în colțul din dreapta sus al paginii și faceți clic Setări și confidențialitate > setările din meniul drop-down.

  3. Clic Securitate și autentificare din meniul bara laterală.

  4. Sub secțiunea etichetată Unde sunteți conectat, căutați numele dispozitivului dvs. (iPhone, iPad, Android etc.) și eticheta Messenger de sub acesta.

  5. Apăsați pe trei puncte în dreapta listei Messenger și selectați Log Out. La fel ca în aplicația Facebook, înregistrarea dvs. va dispărea și puteți reveni la dispozitivul dvs. pentru a confirma că ați fost deconectat / deconectat de la aplicația Messenger.

Pentru a confirma că v-ați deconectat de la Messenger, deschideți pur și simplu aplicația Messenger. În loc să vedeți cele mai recente mesaje, ar trebui să vedeți un ecran care vă solicită să vă conectați cu datele dvs. de conectare Facebook.