Cum să vă actualizați Microsoft Office Word

Microsoft Office folosește aceeași infrastructură de actualizare software ca și Windows. Astfel, atâta timp cât mențineți Windows actualizat, Office rămâne și el actualizat.


Cum se actualizează Office

În primele zile ale computerului de acasă, Microsoft Office nu s-a actualizat între versiunile noi. Mai degrabă, de fiecare dată când a apărut o nouă versiune, oamenii au cumpărat discuri sau CD-uri sau DVD-uri cu cea mai nouă versiune și l-au instalat.

La mijlocul anilor 2000, Microsoft a început să împingă patch-urile online către Office 2003, o practică pe care a menținut-o prin Office 2010. Aceste patch-uri foloseau Office Online, deci trebuia să deschideți un produs Office și să verificați dacă există actualizări sau să instalați un utilitar de actualizare Office.

Versiunile moderne ale Microsoft Office, pentru desktopul Windows, utilizează Windows Update, permițând corecții mai frecvente, mai transparente și fără fricțiuni.


Configurarea Windows Update

Pentru a menține Office complet actualizat, utilizați utilitarul Windows Update. Din Windows Update, selectați Opțiuni avansate și asigurați-vă că glisorul pentru Primiți actualizări pentru alte produse Microsoft când actualizați Windows este activat.