Cum să utilizați WhatsApp pe Apple Watch

Platforma de mesagerie WhatsApp nu oferă o versiune Apple Watch. Cu un iPhone, totuși, notificările WhatsApp sunt trimise către Apple Watch. Pentru funcționalități WhatsApp suplimentare, utilizați aplicații middleware pentru a accesa și a trimite mesaje WhatsApp pe Apple Watch.

Instrucțiunile din acest articol se aplică WhatsApp pentru iPhone-uri cu iOS 9 și versiuni ulterioare.

Theresa Chiechi / Lifewire


Funcționalitate limitată WhatsApp Apple Watch

WhatsApp nu include o aplicație oficială pentru Apple Watch. Prin urmare, vă limitați la elementele de bază - primirea notificărilor de mesaje pe Apple Watch și răspunsul alegând dintr-o listă de răspunsuri simple și rapide.

Iată cum puteți primi notificări WhatsApp Messenger pe Apple Watch.

  1. Deschideți pe iPhone setările.

  2. Mergi la pagina Anunturi.

  3. Derulați în jos și selectați WhatsApp.

  4. Porniți Permiteți notificările comutator.

  5. Selectați Afișați în Centrul de notificări Afișați pe ecranul de blocare.

Dacă doriți, activați și Sunete, Insigne, Bannere.

Acum, când aceste setări sunt activate, configurați Apple Watch pentru a reflecta alertele de notificare de pe WhatsApp:

  1. Pe iPhone, deschideți Ceas app.

  2. Mergi la pagina Anunturi.

  3. Derulați în jos la WhatsApp și activați Notificare butonul.

  4. Acum veți primi notificări WhatsApp pe Apple Watch.

Funcționalitatea este limitată. Nu puteți începe un mesaj nou, nu puteți utiliza mesageria vocală sau nu puteți introduce un răspuns. Puteți alege dintr-o listă de opțiuni de răspuns simple, cum ar fi, Hei, Ce faci, OK, Sau Pe drum.


Chatify pentru WhatsApp pe Apple Watch

Chatify îți pune WhatsApp pe încheietura mâinii. Folosiți-l pentru a trimite și primi mesaje WhatsApp, pentru a vizualiza imagini de chat, pentru a asculta mesaje vocale, pentru a vizualiza emoji-uri și autocolante și pentru a vedea când contactele se scriu.

Chatify pentru WhatsApp nu este o aplicație oficială WhatsApp creată de Facebook. Ca și în cazul tuturor aplicațiilor terță parte, aveți grijă atunci când vă partajați informațiile.

Chatify servește drept ambalaj de mesagerie pentru Apple Watch. Zeci de aplicații din App Store îndeplinesc aceeași funcție. Dacă nu sunteți mulțumit de Chatify sau sunteți speriat de recenziile utilizatorilor, alegeți o aplicație alternativă. Toți folosesc același set de API-uri pentru a lucra în culise pe dispozitivul dvs. iOS. WatchChat este o aplicație de 2.99 USD cu recenzii excelente. WatchUp acceptă mesaje vocale, imagini și emoji. Căutați în App Store pentru a găsi unul care funcționează cel mai bine pentru dvs.

Pentru a configura Chatify pe Apple Watch, asigurați-vă că Apple Watch este asociat cu iPhone-ul dvs. corect și actualizat la cea mai recentă versiune. Conectați-vă la WhatsApp pe iPhone.

  1. Descărcați Chatify pentru WhatsApp din App Store de pe iPhone.

    Descărcați Chatify

  2. Deschis Chatify pe Apple Watch. Vi se va prezenta un cod QR pentru a scana folosind WhatsApp.

  3. Deschideți WhatsApp pe iPhone și selectați setările > WhatsApp Web / Desktop > Scanați codul QR.

  4. Cu camera dvs. iPhone, scanați codul QR care se afișează pe Apple Watch.

  5. Mesajele WhatsApp apar acum pe Apple Watch. De asemenea, puteți răspunde direct de la încheietura mâinii.

Chatify oferă o actualizare de 4.99 USD la Chatify Premium. Actualizarea deblochează funcții suplimentare, cum ar fi viteze mai mari de descărcare și capacități extinse de căutare.