Cum să utilizați Alexa ca ceas cu alarmă

Alexa are o mulțime de funcții utile, dar una dintre cele mai bune este modul în care orice dispozitiv cu funcție Alexa poate deveni ceasul cu alarmă. Iată cum puteți configura o alarmă de dimineață Alexa, astfel încât să vă puteți trezi exact așa cum doriți, de la bază la complex.

Pentru a utiliza Alexa ca ceas cu alarmă, va trebui să configurați Alexa în mod corespunzător. De asemenea, ar trebui să plasați dispozitivul dvs. compatibil Alexa undeva unde îl puteți auzi și vă poate auzi; testați intervalul înainte de a configura acest lucru.


Utilizarea Alexa ca ceas cu alarmă pentru a vă trezi dintr-o pui de somn 

Dacă aveți nevoie de o alarmă unică pentru pui de somn, puteți doar să solicitați Alexa una. Dacă trebuie să fii treaz peste patru ore, spune „Alexa, setează un cronometru de somn timp de patru ore”Și va dispărea patru ore de la momentul solicitării dvs.

Cum să setați o alarmă zilnică cu Alexa

Dacă vă treziți la aceeași oră în fiecare zi, puteți seta alarma chiar acum. Pur și simplu spuneți „Alexa, setează o alarmă repetată”Pentru zi și oră. De exemplu, dacă trebuie să vă ridicați la 6 dimineața în fiecare luni, veți spune „Alexa, setați o alarmă repetată pentru luni la 6 dimineața”.

Cum să setați o alarmă zilnică utilizând aplicația Alexa

  1. Deschideți aplicația Alexa și atingeți meniu pictogramă din colțul din stânga sus.

  2. Robinet Memento-uri și alarme.

  3. Alegeți dispozitivul din partea de sus, dacă aveți mai multe dispozitive compatibile Alexa, atingeți Mai multe (+) pentru a vă configura alarma.


Utilizați Alexa ca ceas cu alarmă care redă muzică

Dacă aveți un abonament la un serviciu de muzică precum Spotify sau Deezer, vă puteți trezi cu ușurință la muzică, dar mai întâi, va trebui să vă conectați Alexa la un serviciu de muzică.

Unele servicii nu vor funcționa cu Alexa pe nivelul lor gratuit. Verificați întrebările frecvente ale serviciului de muzică preferat pentru a vedea care va funcționa.

  1. Apăsați pe trei linii orizontale în colțul din stânga sus.

  2. Robinet Lucruri de încercat > Amazon Muzica, apoi alegeți serviciile muzicale pe care le preferați.

  3. Acum aveți câteva opțiuni, cum ar fi ce gen doriți să fiți trezit. De exemplu, dacă doriți o alarmă de luni la 6 dimineața, spuneți „Alexa, treziți-mă la muzică pop la 6 dimineața în fiecare luni”. Dacă doriți un anumit cântec, spuneți, de exemplu, „Alexa, trezește-mă la Never Gonna Give You Up la 6am în fiecare luni”.

    Puteți configura acest lucru și în aplicație utilizând aceeași metodă ca mai sus.


Cum să te trezești la știri cu Alexa

De asemenea, puteți seta Alexa să vă trezească la ceea ce Amazon numește „Flash Briefing”, care este un set scurt de știri audio. Pentru a face acest lucru, va trebui să configurați o rutină prin intermediul aplicației.

De asemenea, puteți adăuga Trafic și Meteo la această rutină, pentru a obține toate informațiile necesare într-un singur loc.

  1. Deschideți aplicația Alexa, apoi atingeți trei linii orizontale pentru a deschide meniul principal.

  2. Robinet rutinele, apoi atingeți Mai multe (+).

  3. Robinet Când se întâmplă asta > Programa și setați ora și ziua.

  4. Robinet Adăugați o acțiune > Noutăți > Adăuga.

Cum să anulați o alarmă

Pentru a opri alarma, spuneți „Alexa, oprește alarma. "Puteți opri, de asemenea, o alarmă solicitând Alexa să efectueze o altă sarcină, cum ar fi redarea de muzică.