Cum să trimiteți un videoclip mare de pe iPhone

iPhone-urile sunt excelente pentru a captura imagini, dar trimiterea unui videoclip mare de pe iPhone necesită, de obicei, pași suplimentari care nu sunt evidenți. Dacă încercați să trimiteți cuiva un videoclip mai lung de câteva minute, veți întâlni inevitabil o notificare care vă va spune că clipul dvs. trebuie să fie redus sau redus.


Înțelegerea limitelor de trimitere iPhone

Cea mai evidentă modalitate de a trimite videoclipuri de pe un iPhone este de a utiliza textul stoc sau aplicațiile de e-mail, dar conținutul iMessage se limitează la 100 MB per mesaj și aplicația Mail limitează atașamentele la 20 MB.

credit imagine: Kinson C Photography / Moment Open / Getty Images

Sunteți curios despre cât de multe videoclipuri puteți înregistra pe iPhone? Iphone-urile mai noi sunt capabile să înregistreze imagini 4K cu până la 60 de cadre pe secundă, ceea ce echivalează cu aproximativ 400 MB pe minut de videoclip finit. Chiar și filmarea la 720p HD timp de câteva minute va genera conținut prea mare pentru a fi trimis direct prin Mesaje.


Cum să trimiteți videoclipuri lungi de pe iPhone utilizând AirDrop

Pentru a partaja un videoclip mare de pe iPhone cu un dispozitiv iOS sau macOS din apropiere, AirDrop este adesea cea mai rapidă și mai simplă metodă. Nu există limite pentru dimensiunea videoclipului și nu este nevoie să descărcați aplicații suplimentare.

  1. Asigurați-vă că dispozitivul de recepție este aproape și este pornit.

  2. Asigurați-vă că dispozitivul receptor este configurat pentru a accepta fișiere AirDrop.

    • Pe iOS: Mergi la setările > general > Airdrop, apoi atingeți oricare Numai contacte or Toată lumea.

    • Pe macOS: Căutați AirDrop în Reflector sau deschideți aplicația direct din Găsitor. Odată deschis, faceți clic pe Permite-mi să fiu descoperit de, apoi faceți clic pe oricare Numai contacte or Toată lumea.

  3. Apoi, deschideți stocul Fotografii aplicație de pe dispozitivul de trimitere.

  4. Găsiți videoclipul pe care doriți să-l trimiteți și atingeți pentru a-l deschide.

  5. Apăsați pe acțiune icon.

  6. Veți vedea panoul de partajare, inclusiv pictograma AirDrop. După câteva secunde, ar trebui să vedeți o listă a dispozitivelor disponibile.

    Dacă nu vedeți dispozitivul receptor, așteptați un moment pentru ca lista să se actualizeze automat sau atingeți Airdrop icon.

  7. Atingeți pictograma dispozitivului receptor.

  8. Transferul va începe automat. În funcție de dimensiunea videoclipului, poate dura ceva timp pentru a trimite, dar aveți răbdare și evitați să deplasați dispozitivele prea departe unul de celălalt. Veți ști că videoclipul a sosit când apare în aplicația Poze de pe dispozitivul iOS destinatar sau în Descărcări pe macOS.

AirDrop este de obicei destul de stabil, dar dacă încercați să trimiteți mai multe videoclipuri mai mari de câteva sute de megabyți, transferul poate eșua. Din acest motiv, cel mai bine este să transferați câte un videoclip pe rând.


Cum să trimiteți un videoclip mare de pe iPhone utilizând iCloud

Există o mulțime de servicii de stocare în cloud disponibile, dar dacă aveți un iPhone, probabil că veți avea deja un cont iCloud. iCloud vine cu standard de stocare gratuită de 5 GB, care poate fi folosit pentru a partaja videoclipuri lungi și alte fișiere mari. Dacă fișierul dvs. se încadrează în această limită de 5 GB, Mail Drop este cea mai bună opțiune.

E-mailul limitează atașamentele la 20 MB. Cu toate acestea, funcția Mail Drop vă permite să partajați fișiere cu dimensiuni de până la 5 GB printr-un link de e-mail direct. După trimiterea linkului, destinatarul are 30 de zile pentru a descărca fișierul.

Dacă videoclipul dvs. depășește 100 MB, trebuie să fiți conectat la Wi-Fi pentru ca Mail Drop să funcționeze. Chiar dacă clipul este deja făcut backup în contul dvs. iCloud, Mail nu vă va permite să îl trimiteți ca atașament numai prin intermediul datelor celulare.

  1. Deschideți Fotografii și atingeți videoclipul pe care doriți să îl partajați.

  2. Apăsați pe acțiune icon.

  3. Aceasta deschide meniul de partajare. Atingeți Mail.

  4. Veți fi direcționat către o pagină de compunere a e-mailului cu atașamentul adăugat automat în partea de jos a mesajului. Adăugați destinatarul și subiectul, apoi compuneți-vă e-mailul în mod normal.

  5. Robinet Trimite.

  6. Veți vedea o notificare că atașamentul dvs. este prea mare pentru a fi trimis. Vă va oferi opțiunea de a utiliza Mail Drop. Atingeți Utilizați Mail Drop iar mesajul dvs. va începe automat să fie trimis.

  7. Dacă atașamentul video nu este deja copiat în iCloud, procesul de transfer începe în fundal. E-mailul dvs. trimite după finalizarea încărcării.


Trimiterea videoclipurilor iPhone mai mari de 5 GB

Deși iCloud este în general util pentru backupul fișierelor iPhone, pentru partajarea videoclipurilor mai mari de 5 GB, un serviciu diferit, cum ar fi Dropbox, Microsoft OneDrive sau Google Drive, este adesea o opțiune mai bună.