Cum să trimiteți mesaje pe Tinder

Tinder poate fi un instrument convenabil pentru întâlnirea cu oameni noi, dar abordarea sa de a trimite un mesaj către alt utilizator este substanțial diferită de modul în care chat-ul este proiectat pe alte aplicații de întâlniri. Iată tot ce trebuie să știți despre cum să trimiteți mesaje cuiva pe Tinder.


Cum funcționează mesageria pe Tinder

Spre deosebire de majoritatea celorlalte aplicații de socializare și întâlniri care vă permit să trimiteți imediat un mesaj direct (DM) către un alt utilizator, Tinder solicită ambelor părți să-și fi exprimat interesul reciproc înainte de deschiderea liniilor de comunicare.

Ceea ce înseamnă acest lucru este că trebuie să glisați la dreapta pe profilul unui utilizator pentru a vă înregistra interesul față de acesta și trebuie, de asemenea, să glisați direct pe profilul dvs. pentru a dovedi că sunt interesați de dvs. Odată ce ambele părți s-au deplasat unul către celălalt, fiecare dintre voi va primi o notificare în cadrul aplicației despre o nouă potrivire și veți fi adăugat în fila de chat reciprocă.

În plus față de glisarea spre dreapta, puteți apăsa și pe pictograma inimii de pe profilul Tinder al unui utilizator pentru a-și exprima interesul. Ambele acțiuni îndeplinesc aceeași funcție.

Uneori, acest lucru poate necesita o așteptare pentru ca celălalt utilizator să vă vadă profilul și să vă placă după ce v-a plăcut, dar, dacă v-a plăcut deja, veți fi informat imediat despre meci de îndată ce glisați spre dreapta .

Dimpotrivă, dacă celălalt utilizator nu vă vede niciodată profilul sau alege să gliseze la stânga pe el din cauza faptului că este neinteresat, nu vă veți potrivi și nu veți putea niciodată să vă trimiteți mesaje pe Tinder.

Descoperiți cele mai bune 5 moduri de a vă optimiza profilul Tinder


Cum să trimiteți mesaje cuiva pe aplicația Tinder

Odată ce v-ați asortat cu cineva de pe Tinder, vă veți putea trimite un mesaj reciproc prin intermediul filei de chat din aplicațiile pentru smartphone și tablete. Aceste instrucțiuni sunt aceleași atât pentru versiunile iOS, cât și pentru Android.

  1. După ce v-ați asortat cu cineva de pe Tinder, atingeți pictograma care arată ca o bulă de vorbire în colțul din dreapta sus al aplicației.

    Dacă vă potriviți imediat cu un alt utilizator după ce ați glisat direct pe profilul acestuia, vi se poate prezenta un mesaj pe ecran complet care vă solicită să îi trimiteți un mesaj. Dacă vedeți una dintre aceste notificări, pur și simplu apăsați pe ea pentru a începe să compuneți imediat un mesaj de chat.

  2. Acum vi se va afișa un ecran cu toate meciurile dvs. listate orizontal în partea de sus, cu o listă verticală a mesajelor primite dedesubt. Atingeți imaginea utilizatorului pe care doriți să-l trimiteți din lista de sus.

  3. Se va deschide o fereastră de chat. Atingeți câmpul de text din partea de jos a ecranului și introduceți mesajul.

    Alternativ, puteți apăsa și pe pictograma GIF pentru a trimite un gif animat sau pe pictograma Autocolant Bitmoji pentru a trimite un autocolant.

  4. Apăsați pe Trimite.

  5. Mesajul dvs. va fi acum trimis celeilalte persoane și veți putea amândoi să discutați la fel ca pe alte aplicații de mesagerie precum WhatsApp, Vero și Facebook Messenger.


Cum să trimiteți un mesaj pe site-ul Tinder

De asemenea, puteți trimite mesaje altor utilizatori Tinder pe site-ul oficial Tinder. Iată cum.

La fel ca în cazul aplicațiilor Tinder, veți putea trimite un mesaj altcuiva de pe site-ul Tinder numai dacă v-ați asortat.

  1. Accesați site-ul oficial Tinder și conectați-vă la contul dvs.

  2. În partea stângă a ecranului, ar trebui să vedeți o listă a tuturor celor cu care ați asortat pe Tinder. Faceți clic pe profilul persoanei cu care doriți să începeți un chat.

  3. În partea de jos a ecranului, faceți clic pe câmpul text unde scrie Scrie un mesaj.

  4. Tastați mesajul și faceți clic pe Trimite butonul.

    Toate mesajele Tinder se vor sincroniza între versiunea web și orice aplicații care utilizează aceleași informații despre cont, astfel încât să puteți porni un chat pe computerul dvs. și să îl continuați în aplicația Tinder de pe telefonul smartphone sau invers.

  5. Chatul dvs. Tinder va fi acum activ.