Cum să joci la distanță jocuri PS4 pe Android

Un punct forte al consolei Nintendo Switch este abilitatea de a comuta fără probleme între jocurile video pe un televizor cu ecran mare și un dispozitiv portabil. Sony are o caracteristică similară. Dacă doriți să vă duceți jocurile PlayStation în mișcare, puteți folosi aplicația oficială Sony PS4 Remote Play pentru Android, iOS și PC / Mac. Începeți să jucați pe televizor, întrerupeți-vă, apoi reluați locul pe care l-ați oprit pe un dispozitiv mobil. Iată ce trebuie să știți pentru a începe.


Cerințe pentru redarea PS4

Pentru a utiliza caracteristica PS4 Remote Play, aveți nevoie de:

  • O consolă PlayStation 4 sau PlayStation 4 Pro.
  • Un dispozitiv mobil compatibil.
  • Aplicația gratuită PS4 Remote Play.
  • Un controler wireless Dualshock 4.
  • Internet de bandă largă de cel puțin 5 Mbps (Sony recomandă 12 Mbps printr-un cablu LAN pentru cea mai bună experiență).
  • Un joc PS4 compatibil.

Telefonul și PS4 trebuie să se afle în aceeași rețea Wi-Fi. Redarea la distanță nu funcționează atunci când sunteți departe de casă și de consolă.


Ce dispozitive mobile sunt compatibile cu PS4 Remote Play?

Dacă doriți să transmiteți în flux jocuri PS4 pe dispozitivul dvs. mobil, trebuie să aveți una dintre următoarele:

  • Un smartphone sau tabletă Android cu Android 5.0 (Lollipop) sau o versiune ulterioară. Pe Android 10 sau o versiune ulterioară, vă puteți conecta la un controler wireless Dualshock 4 prin Bluetooth.
  • Un dispozitiv Apple cu iOS 12.1 sau o versiune ulterioară. Pe iOS 12.1 sau o versiune ulterioară, puteți juca jocuri folosind comenzile tactile. Dispozitivele cu iOS 13 sau o versiune ulterioară primesc, de asemenea, suport Dualshock 4 prin Bluetooth.
  • Orice computer desktop sau laptop cu Windows 10 sau 8 sau macOS 10.12 sau o versiune ulterioară. Dispozitivele Mac cu macOS Catalina 10.15 pot utiliza un Dualshock prin Bluetooth.

Cum să configurați PlayStation 4 pentru redare la distanță

Primul pas pentru utilizarea funcției de redare PlayStation 4 este activarea acesteia în setările consolei.

  1. Porniți PlayStation 4.

  2. Navigați către setările meniu.

  3. Derulați în jos până la Setări conexiune redare la distanță.

  4. Selectați Activați Redarea la distanță. Activați sau dezactivați opțiunea cu X butonul de pe controler.

Cum să descărcați și să configurați aplicația PS4 Remote Play

Acum că Playstation-ul dvs. este gata de redare, descărcați aplicația PS4 Remote Play din Google Play Store sau App Store. După ce aplicația este descărcată, urmați aceste instrucțiuni:

  1. Lansați aplicația PS4 Remote Play pe dispozitivul dvs. mobil.

  2. Apăsați pe albastru acasă buton. Aplicația va căuta PS4.

  3. Conectați-vă la contul dvs. PlayStation. Dacă aveți mai multe conturi, conectați-vă cu același cont utilizat pe consolă. Dacă utilizați autentificarea cu doi factori, verificați-vă contul.

  4. După ce vă conectați la serviciu, aplicația caută o consolă pe aceeași rețea Wi-Fi. Acest lucru poate dura câteva minute.

    În acest moment, PlayStation trebuie să fie pornit și trebuie să vă conectați la profilul dvs. de utilizator.

  5. Alternativ, înregistrați PS4 introducând manual un cod. Pentru a găsi acest cod pe PlayStation, accesați setările > Joc de la distanță Setări de conectare > Adăugați dispozitiv.

  6. După ce consola este înregistrată, redați în flux jocurile preferate folosind comenzile de pe ecran de pe dispozitiv.

Depanarea problemelor

Dacă nu vă puteți conecta corect la PlayStation 4 de pe dispozitivul mobil, iată câteva lucruri pe care le puteți încerca:

  • Conexiune la rețea: Dacă PlayStation-ul dvs. are probleme în comunicarea cu smartphone-ul sau tableta, asigurați-vă că ambele dispozitive au o conexiune puternică și se află în aceeași rețea.
  • Setări PlayStation: Verificați setările PlayStation și asigurați-vă că funcția Redare la distanță este activată.
  • Cont PlayStation: Asigurați-vă că sunteți conectat la același cont Sony PlayStation atât pe consolă, cât și pe dispozitivul mobil.
  • Repornire: Dacă toate celelalte nu reușesc, reporniți dispozitivul mobil și consola. Apoi, vedeți dacă problema se rezolvă.

PS4 Jucați la distanță hack Android

O modificare a aplicației PS4 Remote Play originale de la Sony este disponibilă pe internet. Se pretinde că oferă funcționalități pentru toate smartphone-urile Android. Nu este recomandat să descărcați aplicații neoficiale din afara Magazinului Google Play pentru a evita posibilitatea malware-ului rău intenționat.

Echipa noastră a testat hack-ul PS4 Remote Play. Nu am reușit să rulăm software-ul modificat, deoarece Sony a lansat o actualizare, paralizând funcționalitatea sa pentru moment.