Cum să remediați problemele de conectare la Yahoo Mail

Nu puteți să vă conectați la un cont Yahoo Mail poate fi frustrant, dar majoritatea problemelor au soluții ușoare. Aici, aruncăm o privire la câțiva pași pe care îi puteți face pentru a vă rezolva problemele de conectare.


Cauzele posibile ale problemelor de conectare la Yahoo Mail

Problemele de conectare pot proveni dintr-o varietate de surse, atât din partea utilizatorului, cât și din platformă. Dacă nu vă puteți conecta la contul dvs. de e-mail, este posibil ca serviciul să nu funcționeze sau să fi greșit cu informațiile dvs. de conectare.

Nipitphon Na Chiangmai / EyeEm / Getty Images


Cum să remediați problemele de conectare la Yahoo Mail

Pentru a ajuta la diagnosticarea a ceea ce vă împiedică să accesați Yahoo, încercați aceste strategii.

  1. Verificați starea Yahoo Mail. Dacă nu funcționează, nimeni nu se poate conecta nicăieri și probabil că cineva l-a raportat la un site precum Is It Down chiar acum. De asemenea, verificați sau contactați @YahooMail pe Twitter pentru a vedea dacă altcineva a raportat o problemă. Dacă Yahoo Mail nu funcționează, așteptați și reveniți până când starea se schimbă.

  2. Verificați dacă Blocarea majusculelor nu este activată. Parolele Yahoo sunt sensibile la majuscule, deci dacă Capacele se blochează este activat, orice ai scrie nu va funcționa. Dacă a fost activat, opriți-l și conectați-vă din nou.

    Yahoo afișează o emblemă în câmpul de parolă care arată dacă Capacele se blochează modul este activ.

  3. Conectați-vă prin pagina specifică e-mailului. Faceți acest lucru atunci când site-ul principal de conectare Yahoo este problematic. Dacă nu vă puteți conecta cu pagina specifică e-mailului, conectați-vă prin site-ul principal Yahoo.com.

  4. Confirmați dacă parola dvs. este corectă. Dacă introduceți parola manual de fiecare dată când vă conectați la Yahoo, ați putea face greșeli de scriere. Selectează în formă de ochi pictogramă din câmpul parolei pentru a vedea ce tastați.

  5. Reseteaza parola. Începeți din nou dacă niciuna dintre parolele pe care le amintiți nu funcționează.

  6. Părăsiți și reporniți browserul. Dezactivarea și reactivarea este o memă în acest moment, dar ar putea beneficia de o repornire dacă nu ați făcut-o de ceva timp.

  7. Ștergeți cookie-urile browserului sau ștergeți memoria cache. Uneori, fragmentele de informații pe care le-ați acumulat și partajat în timp ce navigați pe web pot afecta funcționalitatea browserului.

  8. Încercați un alt browser. Programele nu se ocupă neapărat de deschiderea aceluiași site în același mod. Este posibil ca Yahoo să fi făcut unele modificări în culise, care să o facă să funcționeze mai bine pe unele browsere decât pe altele.

    Repornirea unui browser, ștergerea cache-ului și a cookie-urilor și încercarea unui nou program sunt de obicei soluțiile dacă întâmpinați o eroare temporară pe site-ul Yahoo. Aceste mesaje vin de obicei cu un număr (de exemplu, Eroare temporară 8). Totuși, acestea indică de obicei incompatibilitatea browserului sau o problemă de date. Dacă primiți unul dintre aceste mesaje de eroare, aceste trei remedieri ar trebui să funcționeze de cele mai multe ori.

  9. Activați (sau dezactivați) cheia contului dvs. Yahoo. Funcția Cheie cont vă permite să autorizați o conectare Yahoo pe telefonul dvs. în loc să introduceți o parolă. Dacă parola dvs. nu funcționează pe web, activați o cheie pentru a o ocoli. Dacă aveți probleme pentru ca solicitarea telefonului să funcționeze, opriți-o și vedeți dacă parola dvs. funcționează.