Cum să programați Uber în avans

Faceți planuri pentru o călătorie mare sau o întâlnire importantă și trebuie să știți cum să programați un Uber în avans? Ești în locul potrivit.

Aplicația Uber atât pentru iOS, cât și pentru Android are o funcție de plimbări programate, care vă permite să rezervați o călătorie de la cinci minute la 30 de zile în avans.


Cum să programați Uber în avans

  1. Lansați aplicația Uber.

  2. Apăsați pe mașină și ceas în În cazul în care pentru a programa ora de preluare.

  3. Data se va popula automat pentru astăzi, cu o preluare programată pentru cinci minute de la ora curentă. Puteți schimba aceste câmpuri derulând în sus și în jos, ajustându-le la data și ora dorite de preluare.

  4. Robinet Setați ora de preluare a confirma.

    Uber vă va oferi automat o fereastră de preluare de 15 minute pentru călătorie. Asigurați-vă că țineți cont de timpul suplimentar de călătorie când faceți planuri.

  5. În fila următoare, veți vedea ora și data călătoriei dvs., locația curentă și unde.

    Mai jos veți vedea Serviciul, Acasă, Locurile salvate și destinațiile recente din istoricul căutărilor.

    Dacă intenționați să plecați din poziția dvs. actuală, puteți pur și simplu să atingeți destinația din lista sugerată sau să tastați pentru a iniția o căutare.

  6. Dacă călătoriți de la o altă adresă, atingeți Locația actuală și căutați locația corectă de preluare. Apasă pe În cazul în care , apoi fie căutați destinația dvs., fie alegeți dintre locurile salvate și sugerate.

  7. Traseul dvs. va apărea pe o hartă împreună cu tipul de călătorie implicit și tariful estimat.

  8. Puteți glisa în sus pe detaliile călătoriei pentru a vedea mai multe informații despre tarif și capacitatea vehiculului. Pentru a vizualiza alte opțiuni de călătorie, pur și simplu glisați spre dreapta.

    Nu puteți pre-rezerva plimbări UberPool.

  9. Robinet Făcut sau glisați în jos pentru a accepta tipul de călătorie.

  10. Robinet Programa... pentru a vă confirma rezervarea.

  11. Veți vedea o prezentare generală care arată detaliile călătoriei dvs. programate, inclusiv estimarea tarifului.

  12. Călătoria dvs. este rezervată! Atingeți Făcut pentru a reveni la ecranul de start al Uber.


Cum să vizualizați și să anulați plimbările dvs. Uber programate

Odată rezervată o călătorie, puteți verifica detaliile sau le puteți anula din timp în aplicația Uber.

  1. Pentru a vizualiza detalii despre călătoriile viitoare, atingeți setările în colțul din stânga sus al ecranului - reprezentat ca trei linii orizontale.

  2. Robinet Călătoriile tale. Aceasta va deschide o prezentare generală a călătoriilor anterioare, a plimbărilor viitoare și a profilurilor de familie - conturi conectate care împărtășesc aceleași detalii de plată.

  3. Robinet Viitoarele pentru a vedea călătoriile rezervate.

    Veți vedea o listă de călătorii programate împreună cu ora, data și destinația. De asemenea, puteți vedea tipul de călătorie pe care l-ați rezervat și estimarea tarifului.

    Din această pagină, puteți opta și pentru anularea unei curse viitoare.

  4. Robinet Anulați plimbarea dacă doriți să anulați călătoria programată sau atingeți Nu dacă nu doriți să anulați călătoria programată.

  5. Dacă alegeți să anulați un Uber, veți fi supus politicii standard de anulare Uber. Deci, dacă v-ați asociat cu un șofer și au acceptat călătoria, veți plăti probabil o taxă.

În mod obișnuit, nu veți fi asociat cu un șofer decât cu puțin înainte de ora programată a călătoriei (de obicei câteva minute), deci anularea înainte de acea perioadă nu ar trebui să atragă o taxă. Cu toate acestea, dacă anulați în acel timp sau în timpul ferestrei de preluare programate de 15 minute, cel mai probabil veți fi taxat cu o penalizare. Uber nu specifică taxele de anulare, dar de obicei sunt în jur de 5 USD. Dacă anulați o călătorie și vi se percepe o taxă pe care credeți că este incorectă, o puteți contesta prin procesul de revizuire a taxei de anulare a Uber.