Cum să găsiți simulatorul de zbor ascuns în Google Earth

Google Earth 4.2 a venit cu un ou de Paște înțelept: un simulator de zbor ascuns. Puteți zbura avionul virtual din mai multe aeroporturi sau puteți porni în aer din orice locație. Funcția a fost atât de populară încât a fost încorporată ca funcție standard a Google Earth și Google Earth Pro. Nu este necesară deblocarea.

Grafica este realistă, iar comenzile sunt suficient de sensibile pentru a simți că ai mult control. Dacă vă prăbușiți avionul, Google Earth vă întreabă dacă doriți să ieșiți din Flight Simulator sau să vă reluați zborul.

Consultați instrucțiunile Google pentru utilizarea planului virtual. Există direcții separate dacă utilizați un joystick față de mouse și tastatură.

Pentru a utiliza Flight Simulator în Google Earth, trebuie să aveți instalat pe computer Google Earth sau Google Earth Pro (ambele sunt gratuite). Nu funcționează cu versiunea online a Google Earth.


Cum să obțineți Google Earth Flight Simulator

1: 31

Când este instalat Google Earth, urmați aceste instrucțiuni pentru a activa Flight Simulator:

  1. Cu Google Earth deschis, accesați unelte > Intrați în simulatorul de zbor articol din meniu. Ctrl + Alt + A (în Windows) și Comandă + Opțiune + A (pe un Mac) funcționează și comenzile rapide de la tastatură.

  2. Alegeți între planul F-16 și SR22. Ambele sunt destul de simple pentru a zbura odată ce vă obișnuiți cu comenzile, dar SR22 este recomandat pentru începători, iar F-16 este recomandat piloților calificați. Dacă decideți să schimbați avionul, trebuie mai întâi să ieșiți din simulatorul de zbor.

  3. Alegeți o locație de pornire în secțiunea următoare. Puteți alege unul dintr-o listă de aeroporturi sau puteți selecta locația dvs. curentă. Dacă ați folosit anterior simulatorul de zbor, puteți începe și de unde ați încheiat ultima dată o sesiune de simulator de zbor.

  4. Dacă aveți un joystick compatibil conectat la computer, selectați Joystick activat pentru a vă controla zborul folosind joystick-ul în loc de tastatură sau mouse.

  5. După ce vă alegeți setările, apăsați Porniți zborul în dreapta jos.


Utilizarea afișajului Heads-Up

Pe măsură ce zburați, puteți monitoriza totul de pe afișajul heads-up care se afișează pe ecran.

Folosiți-l pentru a vedea viteza curentă în noduri, direcția în care se îndreaptă aeronava, viteza de urcare sau coborâre în picioare pe minut și alte câteva setări legate de accelerație, cârmă, eleron, ascensor, pas, altitudine și clapetă și viteză indicatori.

Cum să ieșiți din simulatorul de zbor

Când ați terminat zborul, puteți ieși din simulatorul de zbor în două moduri:

  1. Selectați Ieșiți din simulatorul de zbor în colțul din dreapta sus al ecranului.

  2. Utilizați comenzile rapide de la tastatură, Ctrl + Alt + A (în Windows) sau Comandă + Opțiune + A (pe un Mac). De asemenea, puteți selecta Esc cheie.


Pentru versiunile mai vechi ale Google Earth

Acești pași se aplică Google Earth 4.2. Meniul nu este același cu cel al versiunilor mai noi:

  1. Du-te la Zboara catre caseta din colțul din stânga sus.

  2. Tip Lilienthal pentru a deschide Flight Simulator. Dacă sunteți direcționat către Lilienthal, Germania, înseamnă că ați lansat deja Flight Simulator. În acest caz, îl puteți lansa de la unelte > Intrați în simulatorul de zbor.

  3. Alegeți un avion și un aeroport din meniurile derulante respective.

  4. Porniți Flight Simulator cu Porniți zborul butonul.

Google Earth cucerește spațiul

După ce perfecționați abilitățile necesare pentru a vă pilota avionul oriunde în lume, vă recomandăm să vă așezați și să vă bucurați de programul astronaut virtual Google Earth Pro și să vizitați Marte în Google Earth. (Necesită Google Earth Pro 5 sau o versiune ulterioară.)