Cum să găsiți și să utilizați Skype Emoji

Există o veritabilă comoară de emoji animate disponibile pentru utilizatorii Skype. Aceste emoji pot adăuga condiment la conversațiile dvs. sau vă pot ajuta să clarificați emoția din spatele mesajului dvs., indiferent dacă sunteți un utilizator obișnuit sau utilizați Skype for Business. Iată cum puteți găsi și utiliza emoji-urile Skype, inclusiv unele ascunse despre care s-ar putea să nu știți.

Emoji-urile Skype sunt disponibile în versiunea standard a Skype și Skype for Business. Cu toate acestea, este posibil ca Skype for Business să nu ofere același emoji ca versiunea pentru consumatori. Veți găsi o varietate în ambele versiuni ale software-ului, iar multe emoji Skype standard sunt disponibile în ambele, chiar dacă aspectul diferă între software.


Cum să găsiți emoji Skype

Fie că utilizați Skype pe computer sau aplicația Skype pe un smartphone sau tabletă, este ușor de găsit și de utilizat emoji. Când selectați un contact și deschideți fereastra de conversație, căutați o pictogramă mică, circulară, cu zâmbet în caseta în care tastați un mesaj. Selectează față zâmbitoareși Skype deschide o fereastră care afișează emoji-urile disponibile.

Dacă sunteți pe un computer, derulați prin fereastra emoji Skype pentru a o găsi pe cea pe care doriți să o utilizați. Pe dispozitivele mobile, glisați lateral pentru a derula opțiunile. De asemenea, puteți selecta pictogramele categoriei pentru a trece la seturi specifice, cum ar fi animale sau steaguri naționale. Dacă tot nu găsiți un emoji dorit, căutați anumite emoji selectând caseta de căutare și tastând un cuvânt cheie.


Cum se utilizează Emoji Skype

Există câteva moduri în care puteți utiliza emoji Skype. Primul este simplu: selectați emoji-ul pe care doriți să îl utilizați cu metoda despre care ați aflat în secțiunea anterioară. Aceasta îl introduce în caseta de text, unde puteți adăuga mai multe emoji sau text.

O a doua modalitate prin care puteți utiliza emoji Skype este să tastați emoji în caseta de text. Skype vă permite să tastați multe dintre cele mai frecvente emoji, cum ar fi fața zâmbitoare sau fața cu ochiul, tastând versiunea de emoticon precum 🙂 sau;). Emoticoanele diferă de emoji prin faptul că emoticoanele sunt realizate în întregime cu caractere și simboluri de la tastatură pentru a afișa emoții.

Fiecare emoji Skype are, de asemenea, un cod care îl reprezintă și puteți introduce aceste coduri pentru a utiliza și un emoji. De exemplu, există un emoji care are o idee. Pentru a-l utiliza, tastați (idee) în câmpul text. Când trimiteți mesajul, codul este convertit în emoji.

Nu există o modalitate ușoară de a găsi coduri emoji pe dispozitivele mobile. Totuși, puteți plasa indicatorul mouse-ului peste un emoji Skype pe un computer, iar o previzualizare în partea de sus a ferestrei vă arată o vedere mare a emoji-ului, împreună cu descrierea și codul său între paranteze.

Emoji-urile pe care le vedeți și emoji-urile pe care le primește destinatarul mesajului dvs. pot diferi în funcție de versiunea Skype pe care o utilizați fiecare dintre voi. Este posibil ca unele emoji să nu apară.


Cum se folosește Emoji ascuns

Skype nu afișează toate emoji-urile pe care le are disponibile. Este posibil ca mulți să nu apară în fereastra emoji prin care derulați. Cu toate acestea, puteți utiliza funcția de căutare de pe dispozitivul dvs. mobil pentru a găsi aceste emoji. Pe un computer, trebuie să cunoașteți codul emoji-ului și să îl introduceți în caseta de text, așa cum s-a explicat în secțiunea anterioară.

Puteți găsi lista completă a emoji-urilor Skype, inclusiv cele ascunse, în secțiunea de asistență a site-ului său web.