Cum să ascundeți sau să personalizați sertarul de aplicații pentru mesaje

Sertarul aplicației iMessage de pe iPhone sau iPad vă oferă acces rapid la lucruri pe care ați putea dori să le utilizați în timp ce trimiteți texte, cum ar fi GIF-uri, muzică, locația dvs., jocuri și Apple Pay. Cu toate acestea, dacă doriți să utilizați aplicația Mesaje doar pentru a trimite texte, ascundeți sertarul aplicației sau personalizați ce aplicații sunt afișate în acesta.

Aceste instrucțiuni se aplică pentru iOS 11 și versiuni mai noi, pe fiecare model de iPhone și iPad.


Pot elimina sertarul de aplicații?

Nu puteți elimina complet sertarul aplicației iMessage sau șterge-l de pe telefon sau tabletă. Tot ce puteți face este să-l minimizați, astfel încât să nu-l vedeți de fiecare dată când trimiteți un mesaj text sau să îl personalizați pentru a-l face mai puțin aglomerat sau mai potrivit pentru ceea ce doriți să-l utilizați.

De exemplu, dacă nu doriți aplicații sportive în sertarul de aplicații sau pictograme meteo care înghesuie jocurile pe care doriți să le jucați cu contactele dvs. iMessage, ascundeți acele aplicații iMessage din sertarul de aplicații.

Eliminarea unei aplicații de pe dispozitiv implică un proces diferit. Același lucru este valabil și pentru ascunderea unei aplicații. Acești pași se aplică numai pentru ascunderea aplicațiilor din sertarul de aplicații iMessage, nu pentru ecranul de pornire.


Cum să ascundeți sertarul de aplicații iMessage

Aceasta este cea mai simplă metodă de ștergere a sertarului aplicației iMessage. Ascunderea acestuia o va reduce la minimum, astfel încât să nu atingeți accidental niciuna dintre pictogramele sertarului aplicației.

Pentru a ascunde sertarul aplicației pe iPhone sau iPad, deschideți un mesaj existent sau nou, apoi atingeți A butonul din stânga casetei de text.

Dacă atingeți accidental o aplicație din sertarul de aplicații, o fereastră apare în partea de jos a ecranului. Apasă pe A butonul pentru a închide această fereastră a aplicației, dar nu sertarul aplicației. Pentru a ascunde sertarul aplicației, atingeți butonul când o aplicație nu este afișată.


Cum să ascundeți aplicațiile iMessage

Nu doriți să ascundeți complet sertarul aplicației iMessage? Pentru a curăța aplicațiile care se afișează, personalizați sertarul de aplicații.

  1. Deschideți un mesaj în aplicația Mesaje, fie unul existent, fie unul nou.

  2. Glisați de-a lungul sertarului aplicației, de la dreapta la stânga, pentru a derula până la dreapta.

  3. Selectați meniul cu trei puncte. În funcție de modul în care vizualizați aplicațiile, s-ar putea spune Mai Mult.

  4. Robinet Editați | ×.

  5. Selectați butonul roșu minus de lângă o aplicație, apoi atingeți Eliminați din Favorite pentru a-l elimina din lista dvs. de favorite. Această listă conține aplicațiile care apar mai întâi în sertarul de aplicații, astfel încât acest lucru ascunde aplicația iMessage din primul set de aplicații din sertar.

    Pentru a șterge aplicațiile din iMessage care se află în favorite , scoateți-le din acea zonă cu butonul minus, apoi atingeți butonul verde.

    Pentru a rearanja aplicațiile iMessage din acest ecran, atingeți lung butonul cu trei linii de lângă orice aplicație preferată, apoi trageți-o oriunde doriți. Aplicațiile din partea de sus apar mai întâi în sertarul de aplicații.

  6. Pentru a ascunde o aplicație de a nu fi văzută în sertarul aplicației iMessage, accesați Mai multe aplicatii și selectați butonul verde de lângă aplicație.

  7. Robinet Făcut pentru a salva modificările sertarului aplicației, apoi atingeți Făcut din nou pentru a părăsi setările sertarului aplicației și a reveni la Mesaje.