Cum să adăugați mai multe jocuri la NES Classic

În timp ce relansarea consolei inițiale Nintendo vine cu doar 30 dintre cele mai bune jocuri clasice încorporate, un nou program face extrem de ușor să adăugați mai multe jocuri la ediția NES Classic folosind un PC Windows. Acestea fiind spuse, veți avea nevoie de propriile ROM-uri pentru jocuri NES.

Efectuarea de modificări la NES Classic vă va anula garanția și puteți deteriora consola. Adăugați jocuri noi pe propria răspundere.


Cum se adaugă jocuri în NES Classic

Înainte de a începe, veți dori să aveți ROM-urile la îndemână. Pentru a adăuga jocuri la NES Classic:

Puteți urma aceste instrucțiuni pentru a adăuga jocuri la un SNES Classic folosind software-ul Hakchi2.

  1. Cu consola oprită, conectați NES Classic la un computer folosind un cablu USB, dar lăsați cablul HDMI conectat la televizor pentru a vă urmări progresul.

    Dacă computerul dvs. întâmpină probleme la detectarea NES Classic, încercați să utilizați un alt cablu USB, altul decât cel inclus în consolă.

  2. Descărcați cea mai recentă versiune a Hakchi2. Dacă vine într-un fișier ZIP, extrageți conținutul pe computer.

  3. Deschis hakchi.exe (pictograma este un controler NES).

    Dacă vi se solicită să descărcați resurse suplimentare și să reporniți dispozitivul, continuați și deschideți din nou hakchi.exe după ce reporniți.

    Deschideți hakchi.exe (pictograma arată ca un controler NES).

  4. Selectați NES (SUA / Europa).

  5. Selectați Adăugați mai multe jocuri pentru a încărca ROM-urile pe care doriți să le adăugați la NES Classic. Numai fișierele cu extensia .NES vor funcționa, deși puteți încărca și dosare ZIP care le conțin.

  6. Sub lista Jocuri personalizate, selectați titlul la care doriți să adăugați copertă. Selectați Google pentru a prelua imagini direct de la Google.

  7. Pe bara de instrumente Hakchi2, selectați Nucleu > Instalare / Reparare, Apoi selectați Da când vi se cere dacă doriți să blocați nucleul personalizat.

  8. Urmați instrucțiunile care apar. S-ar putea să vi se solicite instalarea unor drivere dacă nu s-au instalat automat la conectarea consolei.

  9. Când procesul este finalizat, selectați Sincronizați jocurile selectate cu NES / SNES Mini și confirmați că ați afișat nucleul personalizat.

  10. După terminarea încărcării ROM-urilor, opriți consola și deconectați-o de la computer.

  11. Conectați sursa de alimentare la NES Classic și porniți-o. Noile dvs. jocuri vor fi în interiorul unui folder numit „Jocuri noi” alături de titlurile preîncărcate.

  12. Când doriți să adăugați mai multe jocuri, conectați NES Classic la computer, deschideți Hakchi și selectați Sincronizați jocurile selectate cu NES / SNES Mini. Nu este nevoie să blocați nucleul personalizat de fiecare dată.


Cum să obțineți ROM-uri pentru NES Classic

Cu mult înainte de apariția NES Classic, jucătorii jucau deja titlurile preferate de Nintendo datorită emulatorilor și ROM-urilor. Descărcarea ROM-urilor de jocuri pe care nu le dețineți din punct de vedere tehnic nu este legală; cu toate acestea, găsirea ROM-urilor pentru jocurile NES online este adesea mai ușoară decât urmărirea copiilor fizice ale jocurilor vechi.

Cu aproximativ 300 MB de stocare internă neutilizată, NES Classic are mult spațiu pentru ROM-uri. Imaginile Box Art sunt de obicei mai mari decât fișierele de joc reale, astfel încât să le puteți lăsa afară pentru a face loc și mai multor jocuri.

ROM-ul nu este o extensie de fișier; este un termen larg pentru un tip de fișier. ROM-urile NES au de obicei extensia .NES. În timp ce Hakchi vă va permite să încărcați alte tipuri de fișiere, inclusiv ROM-uri, pentru alte console pe NES Classic, jocurile nu vor putea fi jucate. ROM-urile jocurilor NES lansate numai în Japonia pot să nu funcționeze.