Cum să activați biblioteca foto iCloud

iCloud Photo Library este soluția Apple de partajare a fotografiilor care stochează fotografii permanent pe cloud. Vă permite să partajați imagini mai eficient folosind iPad-ul sau iPhone-ul. De asemenea, puteți vizualiza biblioteca foto iCloud pe computerul dvs. Mac sau Windows.

Biblioteca foto iCloud vă sincronizează fotografiile încărcând automat fotografii noi pe iCloud după ce sunt realizate. Apoi, puteți vizualiza fotografiile pe toate dispozitivele care au funcția activată.

Aceste instrucțiuni se aplică dispozitivelor care rulează iOS 8 și versiuni ulterioare.


Cum să activați biblioteca foto iCloud pe iPad

Pentru a vă accesa fotografiile iCloud, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să activați serviciul iCloud Photo Library. Iată cum puteți face acest lucru:

  1. Deschideți Setările iPad-ului app.

  2. În meniul din stânga, derulați în jos și atingeți „icloud."

  3. În setările iCloud, alegeți „Fotografii."

  4. Atingeți comutatorul de lângă Fotografiile iCloud la pornit / verde.

  5. Platforma Optimizați stocarea iPad opțiunea va descărca versiunile în miniatură ale fotografiilor atunci când iPad-ul are puțin spațiu. Selectarea Descărcați și păstrați originalele va însemna că veți descărca întotdeauna versiuni full-size ale imaginilor din iCloud.

  6. "Încărcați în fluxul meu foto„opțiunea va sincroniza imaginile complete între dispozitivele care au această opțiune activată (de exemplu, iPhone-ul sau Mac-ul). Această setare este utilă dacă aveți nevoie de acces la fotografii chiar și atunci când nu aveți o conexiune la Internet.

  7. Rotiți Albume partajate comutați la pornit / verde pentru a permite posibilitatea de a crea albume foto partajabile pe care le stocați pe iCloud.

  8. Aceste setări se salvează automat, astfel încât să puteți accesa ecranul de pornire când ați terminat.


Cum să vizualizați fotografii în biblioteca foto iCloud

Nu trebuie să faceți nimic special pentru a vizualiza fotografiile și videoclipurile iCloud Photo Library pe iPad. Imaginile și videoclipurile pe care le-ați făcut pe alte dispozitive sunt descărcate și stocate în rola camerei iPad ca și cum ați face fotografia pe iPad. Le puteți vizualiza în aplicația Poze de pe tabletă.

Dacă aveți puțin spațiu și ați ales să optimizați spațiul de stocare, veți vedea în continuare versiuni în miniatură ale fotografiilor, iar fotografia la dimensiune completă se va descărca când o atingeți. Cu toate acestea, va trebui să fiți conectat la Internet pentru ca acest lucru să funcționeze.

De asemenea, puteți vizualiza biblioteca foto pe computerul dvs. Mac sau Windows. Dacă aveți un Mac, puteți utiliza aplicația Fotografii pentru a le vedea la fel ca pe iPad. Pe un computer bazat pe Windows, le puteți vizualiza din secțiunea „iCloud Photos” din File Explorer. Atât computerele Mac, cât și cele Windows pot folosi icloud.com pentru a vizualiza biblioteca foto.