Cum funcționează Fandango?

Cine nu se entuziasmează la gândul la luminile strălucitoare și ecranul de argint care speră să vadă acea aventură de acțiune epică sau o nouă comedie hilară? Din fericire, tehnologia facilitează obținerea de bilete la filme mult mai ușor. Folosind aplicația și site-ul web Fandango, veți fi în curând în drum spre distracția unei seri. 


Cum se folosește Fandango pentru bilete de film

Deoarece Fandango este unul dintre primii adoptatori de vânzări de bilete online, au avut timp să eficientizeze procesul de cumpărare. De fapt, există două modalități de a cumpăra bilete: de la Fandango.com sau folosind aplicația Fandango pentru Android sau iOS.

Cumpărarea de bilete la filme folosind aplicația Fandango este în mare măsură aceeași cu achiziționarea de bilete folosind site-ul web Fandango.

  1. Accesați Fandango.com sau deschideți aplicația Fandango.

  2. În partea de sus a site-ului web, utilizați bara de căutare pentru a introduce locația dvs. sau filmul pe care doriți să îl vedeți. Selectați Go sau atingeți butonul lupă în aplicație iar Fandango ar trebui să vă ofere opțiuni pentru cinematografe sau filme. 

    Asigurați-vă că teatrul dvs. preferat este un teatru oficial Fandango. Fandango îl va eticheta dacă este.

  3. Acum veți avea un mini calendar pentru următoarele 7 zile, dar puteți derula pentru a vedea datele ulterioare. Derulați la filmul pe care doriți să-l vedeți, apoi selectați ora la care doriți să mergeți la film.

    Dacă un anumit moment este în gri, înseamnă că timpul arată deja filmul și nu puteți cumpăra bilete pentru acesta.

  4. În ecranul următor, selectați câte bilete doriți să cumpărați. După ce ați selectat numărul, selectați Continuați cu Selecția locului sau atingeți Alege Scaune în aplicație.

    Nu luați prea mult timp aici, deoarece vi se acordă doar câteva minute pentru a face achiziția.

  5. Acum trebuie să vă alegeți locurile dacă aveți locuri rezervate. Selectați A continua or Următor → pentru a trece la opțiunile de plată.

    Notați unde este ecranul, astfel încât să nu selectați un loc prea aproape sau prea departe.

  6. Următorul ecran este locul în care vă veți înscrie / accesa contul Fandango. Puteți face check-out ca invitat, dar este foarte recomandat să vă înscrieți pentru contul VIP Fandango. Trebuie să introduceți un e-mail și o parolă, apoi să alegeți forma de plată.

  7. Aveți mai multe modalități de a plăti. Puteți utiliza cardul dvs. de debit / credit, PayPal, Visa Checkout, GPay, MasterPass sau un card cadou Fandango. Veți avea ocazia să vă examinați comanda înainte de finalizare. După ce sunteți gata, selectați Finalizați achiziția mea sau atingeți A continua în aplicație finalizați tranzacția.

  8. Veți primi instrucțiuni despre cum să vă ridicați biletele pe pagina de confirmare după achiziție. De asemenea, Fandango va trimite detaliile prin e-mail la adresa de e-mail pe care ați furnizat-o în tranzacție. Puteți să imprimați biletele, să utilizați confirmarea prin e-mail sau să folosiți aplicația lor gratuită pentru smartphone.

    Dacă ați cumpărat prin intermediul aplicației lor, nu mai aveți nevoie de nimic, deoarece veți avea codul QR pe ​​care l-ați scanat la teatru. Atingeți Cont > Achiziții, apoi atingeți filmul pentru care ați cumpărat bilete.

  9. Ai terminat!


Care sunt beneficiile Fandango VIP?

VIP-urile Fandango câștigă 125 de puncte pentru fiecare bilet pe care îl cumpără. După ce obțineți 500 de puncte, Fandango vă oferă 5 USD pentru mai multe filme. O altă modalitate de a câștiga puncte este utilizarea cardului MasterCard. De fiecare dată când plătiți cu unul, primiți încă 50 de puncte pentru soldul dvs.

Un alt avantaj frumos este că poți folosi aceste puncte și în FandangoNOW, canalul de streaming de divertisment Fandango pentru a transmite filme și emisiuni TV. Este disponibil pe o varietate de dispozitive, inclusiv Android, iOS, televizoare inteligente, console video și multe altele.


Ce altceva poate face Fandango?

Chiar dacă teatrul tău preferat nu vinde bilete prin Fandango, ceea ce poate fi cazul unor teatre IMAX și UltraAVX, site-ul web oferă informații utile. Puteți vedea în continuare orele de spectacol ale filmelor, durata filmului, tipul de film, data lansării originale, sinopsisul poveștii și chiar evaluările Rotten Tomatoes. Puteți viziona chiar și trailere de filme și informații despre distribuție și echipaj.

Cel mai bun dintre toate, acestea oferă știri de divertisment în timp util pentru plăcerea dvs. de vizionare. Fandango poate fi ghișeul unic pentru pasionatul film în plină expansiune.