Crackle: vizionați filme gratuite și TV online

Crackle este un site web care vă permite să transmiteți filme gratuite și să vizionați emisiuni TV gratuite pe computer, telefon și tabletă.

Deși va trebui să stați câteva pauze comerciale în timpul filmelor și emisiunilor la Crackle, o selecție minunată de programare, precum și o calitate video decentă, vă vor face să reveniți din nou și din nou.

Vizitați Crackle

Acest serviciu de streaming video a fost numit inițial Grouper când a fost lansat pentru prima dată, dar ulterior și-a schimbat numele în Sony Crackle și, în cele din urmă, doar Crackle.

Lifewire / Luyi Wang


Urmăriți filme și emisiuni TV gratuite la Crackle

Crackle are în mod regulat aproximativ 100 de filme gratuite, de lung metraj, pe care le vizionați oricând doriți. Filme noi sunt adăugate și retrase în mod constant din Crackle, așa că veți găsi întotdeauna ceva nou de urmărit.

Vedeți filmele gratuite ale lui Crackle

Filmele de la Crackle sunt organizate în genuri pentru a vă ajuta să găsiți thrillere, comedii, filme de acțiune, filme originale Crackle, drame, filme criminale, filme de groază și multe altele. Puteți sorta filmele gratuite în ordine alfabetică sau adăugate recent, astfel încât să puteți reveni la câte ori doriți să vedeți ce au inclus în selecția lor gratuită.

În plus față de videoclipurile de lungime a filmului, există clipuri, trailere și informații despre filme care urmează să devină disponibile pe Crackle.

Crackle vă permite, de asemenea, să transmiteți în direct emisiuni TV din aproximativ 75 de serii, care includ episoade complete de comedii, anime, acțiuni și thriller-uri.

Vedeți emisiunile TV gratuite ale lui Crackle

La fel ca secțiunea de filme, emisiunile TV pe care le puteți găsi aici includ episoade complete, clipuri și trailere, inclusiv serii originale Crackle pe care nu le puteți găsi nicăieri.

Crackle păstrează videoclipurile într-un anumit interval de timp și apoi le elimină. Acest lucru înseamnă că, dacă vizionați o parte dintr-un film într-o zi, este foarte posibil să fie dispărut în următoarea, înainte să îl puteți termina. Deși acest lucru nu este ideal, este în continuare bine pentru majoritatea oamenilor, deoarece probabil că vizionați de obicei un film de la început până la sfârșit. În plus, filmele sunt gratuite, deci este greu să te plângi.


Cum să transmiteți în flux filme și spectacole

Crackle funcționează pe multe dispozitive. Puteți urmări linkurile de mai sus pentru a vedea filmele și emisiunile pe computerul dvs., dar există și o aplicație pentru film Crackle, astfel încât să puteți reda videoclipurile pe telefon sau tabletă.

Puteți descărca aplicația mobilă Crackle pe dispozitive iOS, telefoane și tablete Android și alte dispozitive.

Descărcați pentru:

Android iOS

Pagina principală din aplicația mobilă Crackle conține filme și emisiuni, iar următoarele două secțiuni ale aplicației separă filme și emisiuni TV în propriile categorii. Pe măsură ce mutați aplicația în ambele secțiuni, puteți găsi cele mai populare videoclipuri, cele care au fost adăugate recent și apoi toate videoclipurile din propriul lor gen.

Este foarte simplu de utilizat aplicația, deoarece, deși arată tot conținutul lui Crackle, este organizat foarte bine pentru a preveni dezordinea. Puteți să vă deplasați de la stânga la dreapta în fiecare gen pentru a găsi toate filmele și emisiunile care îi aparțin. Când alegeți un videoclip, puteți găsi toate detaliile pe care le puteți vedea pe site-ul desktop al lui Crackle, cum ar fi distribuția și o descriere a videoclipului.

De asemenea, puteți partaja videoclipul prin rețelele sociale, SMS sau e-mail, iar un set mai simplu de setări CC / SUB este inclus în aplicația mobilă.

Crackle funcționează și cu PS4, PS3, PlayStation TV, Xbox One, Xbox 360, Roku, Chromecast, Apple TV, Amazon Fire TV, Sony Blu-Ray playere, Samsung Blu-Ray playere și mai multe mărci de televizoare.

Descărcați aceste aplicații pentru a viziona filme gratuite în flux în deplasare


Reclamele merită

Deoarece Crackle este gratuit, folosește publicitate atât în ​​filme, cât și în emisiuni TV. Unul apare la începutul fiecărui videoclip și apoi vor apărea mai multe pe măsură ce vizionați mai multe videoclipuri. Cu cât videoclipul îl urmăriți mai scurt, cu atât veți vedea mai puține reclame, ceea ce pare potrivit.

De exemplu, un episod de 20 de minute al unei emisiuni TV ar putea avea trei reclame, în timp ce un film de o oră și jumătate poate avea până la nouă.

Puteți vedea clar unde se află reclamele într-un videoclip. Dacă introduceți mouse-ul în playerul video și încercați să avansați rapid, veți observa mici linii gri, care indică reclame. Este norocos că acestea sunt acolo, astfel încât să știți cât de departe puteți transmite rapid videoclipul fără a fi nevoie să urmăriți un alt anunț.

Reclamele ar putea tinde să fie mai lungi decât v-ați aștepta. Pe măsură ce treceți înainte în videoclip, este posibil ca mai multe anunțuri să fie redate înapoi. În aceste condiții, anunțurile pot dura în total un minut, deci sunt încă tolerabile.


Calitate video și opțiuni pentru player

Calitatea videoclipurilor pentru filme și emisiuni pe Crackle este decentă, dar nu excelentă, așa cum ați putea experimenta pe alte site-uri web, cum ar fi Tubi. Dacă vizionarea de filme și emisiuni TV pe un ecran foarte mare, de înaltă definiție, această calitate relativ scăzută va fi cu siguranță observată. Cu toate acestea, filmele pe care le-am testat păreau la fel de clare ca un DVD obișnuit pe un ecran normal al computerului.

În ceea ce privește tamponarea, nu am avut absolut niciun sughiț sau tarabe la vizionarea mai multor emisiuni TV și filme. Din momentul în care a început un videoclip până în momentul în care va apărea o reclamă, nu au existat întârzieri din cauza tamponării. De asemenea, nu au existat întârzieri la pornirea unui videoclip la jumătatea drumului - acesta va începe să fie redat doar câteva clipe mai târziu de oriunde a fost făcut clic.

Există o mulțime de comentarii la multe filme pe Crackle în care oamenii afirmă că videoclipul este prea greu de vizionat, deoarece durează prea mult timp pentru a memora. Din nou, aceasta nu a fost experiența noastră, dar dacă este sau nu a ta, depinde în totalitate de lățimea de bandă a rețelei și de viteza computerului.

Setările de subtitrare închise din playerul video Crackle sunt foarte utile, permițându-vă să personalizați modul în care apar subtitrările pentru orice videoclip pe care îl urmăriți. În playerul video, puteți deschide opțiunile CC / SUB și puteți schimba limba, reglați tipul și dimensiunea fontului, modificați fundalul și culoarea fontului, precum și reglați opacitatea textului.

Ajustarea subtitrărilor astfel poate fi preferată dacă vizionați un film care este în primul rând întunecat sau deschis, astfel încât să puteți aplica efectul opus pentru a face textul lizibil. Din păcate, setările subtitrărilor pe care le configurați nu se aplică niciunui videoclip, ci celui pe care îl urmăriți. 

Ne place, de asemenea, că filmele și emisiunile TV ale lui Crackle pot fi afișate în modul ecran complet pentru a avea acea experiență de teatru acasă.

Sub video sunt alte lucruri precum a Urmăriți buton, descriere video, butoane de partajare a rețelelor sociale și multe altele. Pentru videoclipurile care sunt pe cale să părăsească Crackle, veți vedea, de asemenea, o mențiune despre câte zile rămân înainte ca acesta să nu mai fie disponibil. Veți vedea alte episoade când urmăriți un serial.


Avantajele înregistrării cu Crackle

Nu trebuie să vă înregistrați un cont de utilizator cu Crackle pentru a viziona filme și emisiuni TV gratuite, dar dacă faceți acest lucru, înseamnă că nu trebuie să introduceți data nașterii de fiecare dată când doriți să vizionați videoclipuri cu rating R .

După ce vă înregistrați, veți putea, de asemenea, să creați propria listă de videoclipuri Vizionați mai târziu, care sunt stocate în contul dvs. pentru a vă reaminti ce videoclipuri doriți să vizionați, dar nu aveți timp pentru acest moment.

Crackle este legal?

S-ar putea părea că Crackle este ilegal datorită selecției sale de filme bine-cunoscute și emisiuni TV de lungă durată, dar puteți fi siguri că ceea ce vedeți pe site-ul lor web sau prin intermediul aplicației lor este 100% legal să transmiteți fluxul ori de câte ori doriți.

Crackle este deținut de Sony Pictures Entertainment, ceea ce înseamnă că nu numai că serviciul este complet legal, ci și un flux continuu de filme și programe noi de la Sony pentru a-l menține proaspăt cu conținut nou.

Vizitați Crackle