Ce puteți face cu aplicația Snapseed

Snapseed este o aplicație de editare a fotografiilor. Este gratis. Este nedistructiv. Este mai puternic decât Instagram și, dacă aveți spațiu pe smartphone sau tabletă, ar trebui să descărcați Snapseed chiar acum, chiar dacă sunteți fotograf profesionist.

Snapseed este o achiziție Google achiziționată pentru a consolida capacitățile foto ale Google. Acum este o aplicație Google cu filtre puternice de editare a fotografiilor pe care le puteți folosi pe smartphone sau tabletă. Unii consideră că Snapseed este un răspuns la Instagram, dar se intenționează să facă parte dintr-un efort continuu al Google de a-și îmbunătăți editarea fotografiilor și de a partaja software-ul în general. Nik Software - compania care a realizat inițial Snapseed - a dezvoltat o gamă largă de filtre foto și produse plug-in, specializate în filtre cu gamă dinamică ridicată (HDR). Google a continuat să adauge instrumente în aplicație pentru a-și spori capacitățile.


Unde să găsiți Snapseed

Snapseed este o aplicație gratuită disponibilă atât pentru dispozitivele mobile Android, cât și pentru iOS. Faceți fotografii pe dispozitivul dvs. mobil, aplicați filtrele Snapseed și partajați-le pe platformele de socializare. 

Snapseed este un instrument al artistului cu funcții avansate și recomandat fotografilor serioși, dar comenzile sale ușor de utilizat îl fac potrivit tuturor celor cărora le place să se joace cu imaginile lor. Pentru profesioniști, este aplicația pe care o folosiți atunci când doriți să luați puțin timp pentru a crea o imagine avansată.


Ce puteți face cu Snapseed

Selectați o fotografie din fototeca dvs. sau faceți o fotografie nouă. Folosește arată filă și selectați o miniatură în partea de jos a ecranului pentru a efectua ajustarea inițială la saturația imaginii.

Cea mai mare parte a lucrărilor de editare se realizează în unelte secțiunea aplicației. Acolo găsești o pensulă vindecătoare, vinietă și filtre de strălucire glamour. Există, de asemenea, rame foto creative, texturi și efecte grunge și de iluminare. Puteți roti și decupa imagini, remedia liniile înclinate cu filtrul Perspective și regla balansul de alb al imaginilor. Utilizați filtrul Curbe pentru a exercita un control precis asupra nivelurilor de luminozitate. De fiecare dată când atingeți un instrument, deschideți opțiuni pe care le puteți încerca pe imaginea dvs. - faceți clic pe fiecare miniatură pentru a aplica efectul imaginii dvs. și pentru a vedea cum arată.

Alte instrumente includ filtre pentru poza capului, portrete, neclaritate a obiectivului, expunere dublă și text.

Când sunteți mulțumit de modificările aduse fotografiei dvs., atingeți Export. Din ecranul de export, puteți partaja imaginea editată, salvați-o separat de fotografia individuală sau creați o copie cu modificări permanente.

Întregul proces este simplu și se explică de la sine. De asemenea, creează dependență. Puteți rătăci de la unealtă la alta făcând ajustări, știind că nimic nu este permanent până când nu îl faceți permanent.

Snapseed nu este o versiune desktop a Photoshop. Ceea ce Snapseed adaugă portofoliului Google este o expertiză mobilă mai bună. Editarea fotografiilor și filtrele Google+ sunt bune, dar sunt în mare parte blocate pe desktop, în timp ce filtrele Snapseed sunt pe smartphone-ul dvs., unde probabil ați făcut fotografia și sunt puternice. 


Cerințe tehnice pentru Snapseed

Programul gratuit Aplicația Android este disponibil în magazinul Google Play: sistem de operare Android 4.4 sau o versiune ulterioară

Programul gratuit iOS aplicaţia este disponibil la Apple App Store: OS 9.0 sau o versiune ulterioară

Compatibil cu iPhone, iPad și iPod touch