Aflați să vedeți un mesaj în HTML

Puteți vizualiza e-mailurile Windows Live Mail, Windows Mail sau Outlook Express în HTML, chiar dacă ați ales deja să afișați întotdeauna mesajele în text simplu. Uneori, este mai ușor să citiți un mesaj cu formatarea HTML completă.

Din fericire, nu trebuie să dezactivați protecția modului text simplu pentru a vizualiza un anumit e-mail în HTML. Aceste programe de e-mail vă permit să decideți, pe bază de mesaj, ce format doriți să vizualizați.


Cum să vizualizați e-mailurile în HTML

Iată cum puteți citi un mesaj cu formatare HTML în Windows Live Mail, Windows Mail sau Outlook Express:

  1. Deschideți mesajul în text simplu pe care doriți să îl vizualizați în HTML.

  2. Navigați către Vizualizare meniu.

  3. Alege Mesaj în HTML opțiune pentru a vedea versiunea HTML a e-mailului.

Această metodă nu „convertește” e-mailul în HTML, așa cum ați putea găsi cu un program de conversie a fișierelor. În schimb, solicitați doar e-mailul original, fără a elimina formatarea.


Comandă rapidă de la tastatură pentru a comuta la e-mailuri HTML

Dacă schimbați frecvent un mesaj în HTML, puteți constata că este mult mai rapid să invocați o comandă rapidă de la tastatură în loc să deschideți întotdeauna Vizualizare meniu, așa cum este descris mai sus.

Cealaltă opțiune pentru vizualizarea mesajului în HTML este utilizarea Alt+Schimba+H Comanda rapidă de la tastatură. Țineți apăsat butonul Alt tasta și apoi Schimba tasta împreună, apoi apăsați tasta H tasta o dată pentru a comuta la modul HTML.