Cum să adăugați pe cineva în discordie

Discord este o aplicație populară, gratuită de chat vocal și text pentru jucători. Dar, dacă veți profita la maximum de această aplicație de comunicare pentru jucători, va trebui să vă adăugați prietenii. De fapt, există mai multe moduri diferite de a adăuga persoane pe Discord, inclusiv prin profilul lor și prin căutarea utilizatorului.

În scopul acestui ghid, instrucțiunile care urmează arată cum să adăugați prieteni pe Discord folosind versiunea de browser web desktop a tabloului de bord al serverului Discord. În timp ce aplicația Discord este disponibilă pentru dispozitive Mac, Windows, iOS, Android și Linux, instrucțiunile pentru versiunea browserului web ar trebui să fie suficiente pentru a adăuga prieteni pe Discord, indiferent de sistemul dvs. de operare.


Cum să adăugați persoane pe discordie: căutare de utilizatori discordie

Cel mai rapid mod de a adăuga persoane pe Discord este să-ți cauți prietenii folosind eticheta de utilizator Discord.

  1. Conectați-vă la contul dvs. Discord prin intermediul ecranului de conectare al browserului aplicației Discord.

  2. Din ecranul de întâmpinare de pe pagina tabloului de bord al contului Discord, selectați Prieteni, aflat în partea stângă a ecranului. Meniul Prieteni ar trebui să se deschidă spre partea dreaptă a ecranului.

  3. În partea de sus a meniului, selectați Adăugați prieteni. Aceasta va deschide o fereastră care conține o casetă mare de căutare în care vă puteți căuta prietenii după numele lor de utilizator, cunoscut și sub numele de DiscordTag.

  4. În caseta de căutare mare, tastați DiscordTag a persoanei pe care doriți să o adăugați. După ce ați terminat de tastat, selectați Trimite cerere de prietenie, aflat la sfârșitul casetei de căutare.

    DiscordTag ar trebui să conțină un nume de utilizator sensibil la majuscule, un semn de lire (#) și, în cele din urmă, numărul DiscordTag din 4 cifre al prietenului tău.


Cum să adăugați prieteni pe discordie: adăugați prin profilul lor

Dacă nu ți-ai găsit prietenii folosind căutarea, poți încerca să adaugi persoane prin profilul lor Discord, dar există câteva avertismente care se aplică.

Înainte de a merge mai departe, este important să rețineți că, cu această metodă specială, nu veți putea adăuga un prieten prin profilul său dacă nu fac deja parte din serverul dvs. Discord sau nu sunteți deja conectat la serverul lor. Trebuie să aveți deja cel puțin un server în comun, de preferință propriul dvs. server.

  1. Conectați-vă la contul dvs. de aplicație Discord prin intermediul paginii web de conectare a browserului web.

  2. Din ecranul tabloului de bord al contului dvs., în partea stângă a ecranului, selectați pictograma profilului dvs., care se află chiar sub pictograma ecranului Acasă (care este în esență sigla Discord).

  3. Selectarea pictogramei de profil ar trebui să deschidă tabloul de bord al serverului. În partea dreaptă a acestui ecran se află lista dvs. de chat. Persoana pe care doriți să o adăugați ca prieten pe Discord ar trebui să fie listată pe această listă de chat. Faceți clic dreapta pe numele acestei persoane, apoi selectați Profil.

  4. Ar trebui să apară o casetă de dialog mică, neagră, care să prezinte rezumatul profilului prietenului tău. Selectați Trimite cerere de prietenie.


Cum să adăugați persoane pe discordie: adăugați cu un singur clic

De asemenea, puteți adăuga pe cineva pe Discord dacă ați mai fost într-un chat cu ei. Este o modalitate rapidă de a te conecta la oameni cu care vorbești deja.

  1. Conectați-vă la contul dvs. Discord prin intermediul paginii web de conectare a browserului web.

  2. Selectați pictograma profilului dvs., care se află în partea stângă a ecranului sub pictograma Acasă.

  3. Acum, accesați lista de chat, care se află în partea dreaptă a ecranului. Faceți clic dreapta pe persoana din lista dvs. de chat pe care doriți să o adăugați.

  4. Din meniul care apare, selectați Adaugă ca prieten.