Cum să deschideți pagini web noi într-o nouă filă sau fereastră Firefox

Navigarea cu file a devenit o parte a vieții noastre de zi cu zi, atât de mult încât acum luăm de la sine înțeles. În cele mai populare browsere, comportamentul implicit este să deschideți o filă nouă în loc să deschideți o fereastră nouă, așa cum sa întâmplat înainte ca filele să devină o caracteristică principală. Cu toate acestea, unii utilizatori tânjesc după vechile zile în care se deschidea o fereastră nouă de fiecare dată când se făcea acest tip de cerere.

Acest tutorial este destinat numai utilizatorilor care rulează browserul web Firefox pe sistemele de operare Linux, Mac sau Windows.


Dezactivarea navigării cu file

Firefox facilitează revenirea la această funcționalitate în locul în care a început totul, deschizând o fereastră nouă în locul unei file. Acest tutorial pas cu pas vă arată cum să modificați această setare.

  1. Deschideți browserul Firefox

  2. Introduceți următorul text în bara de adrese a browserului dvs. și apăsați tasta Introduce or Retur cheie: despre: preferinte.

    Preferințele generale Firefox ar trebui să fie afișate acum. 

  3. În partea de jos a acestui ecran, în Semne de carte sunt patru opțiuni însoțite fiecare de o casetă de selectare.

  4. Al doilea, Deschideți linkuri în file în loc de ferestre noi, este activat implicit și instruiește Firefox să deschidă întotdeauna pagini noi într-o filă în loc de fereastră. Pentru a dezactiva această funcționalitate și a deschide pagini noi în propria fereastră separată a browserului, eliminați bifa de lângă această opțiune selectând-o o dată.