Cum se folosește fila Tab din Google Chrome

Ori de câte ori deschideți o nouă filă de browser în Google Chrome, pagina Nouă filă a Chrome se afișează în mod implicit. Ecranul Filă nouă conține linkuri convenabile către aplicațiile Google și site-urile pe care le vizitați cel mai des. Aflați cum să personalizați pagina Filă nouă și cum să modificați comenzile rapide pentru filă nouă Chrome.

Informațiile din acest articol se aplică versiunii desktop a Chrome pentru Windows.


Ce este pagina Filă nouă din Chrome?

Chrome vă personalizează automat pagina Filă nouă atunci când sunteți conectat la contul dvs. Google. Pagina Filă nouă Chrome conține următoarele caracteristici:

  • Bara de căutare Google: Introduceți o interogare și selectați lupă, sau selectați microfon a căuta prin voce.
  • Google Apps: Selectează grilă de puncte în colțul din dreapta sus al paginii pentru a deschide comenzile rapide către alte aplicații Google, cum ar fi YouTube și Google Maps.
  • Profilul tau: Selectați pictograma profilului dvs. în colțul din dreapta sus pentru a vă deconecta sau pentru a schimba contul.
  • Bara de marcaje: Dacă este activat, veți vedea bara Marcaje Google sub bara URL. Selectați Alte semne de carte să le văd pe toate.
  • Comenzi rapide: Sub bara de căutare, veți găsi pictograme care reprezintă site-urile pe care le vizitați cel mai des. Este posibil să modificați comenzile rapide care apar aici.

Puteți modifica setările paginii de pornire Chrome pentru a deschide o anumită pagină ori de câte ori deschideți o filă nouă.


Cum se deschide o filă nouă în Chrome pentru Windows

Pentru a deschide pagina Filă nouă în Chrome, selectați la care se adauga (+) în partea de sus a ferestrei browserului. Se află lângă filele deschise în prezent. De asemenea, puteți deschide o filă nouă în Chrome folosind comanda rapidă de la tastatură Ctrl+T.

Cum să personalizați pagina Filă nouă Chrome

În versiunea desktop a Chrome, puteți personaliza aspectul paginii Filă nouă și puteți alege ce comenzi rapide apar făcând următoarele:

  1. Deschideți o filă nouă și selectați Particularizarea în colțul din dreapta jos al ferestrei browserului.

  2. Alegeți un fundal sau selectați Încărcați de pe dispozitiv pentru a utiliza o imagine personală.

  3. Selectați Comenzi rapide, Apoi alegeți Scurtaturile mele pentru a activa comenzile rapide personalizate.

    Selectați Ascundeți comenzile rapide dacă nu doriți să apară nicio scurtătură pe pagina Filă nouă.

  4. Selectați Culoare și temă și alegeți una dintre opțiunile disponibile, apoi selectați Făcut.


Cum să personalizați pagina Filă nouă Chrome

Cu ajutorul comenzilor rapide personalizate, puteți acum să eliminați sau să modificați comenzile rapide pentru filă nouă:

  1. Plasați cursorul peste comanda rapidă pe care doriți să o ștergeți și selectați trei puncte care apar lângă comanda rapidă.

    Dacă doriți să adăugați linkuri noi la pagina Filele noi, selectați Adauga scurtatura.

  2. Schimba Nume URL-ul, Și apoi selectați Făcut. Dacă doriți să scăpați definitiv de comanda rapidă, selectați Elimină să îl ștergeți.

    Când ștergeți o comandă rapidă din Filă nouă pagină, adresa URL nu este ștearsă din marcajele dvs.

  3. Dacă ați șters accidental adresa URL greșită, selectați Anula În josul paginii.

    Dacă doriți să resetați comenzile rapide ale Filelor noi la site-urile dvs. cele mai frecvent vizitate, selectați Restaurează comenzile rapide implicite.