Principal : Extensii de fișiere : .ztmp Fişier

.ztmp Extensie de fișier

Tip fișierSteam Compressed Game Resource File

Dezvoltator Valve
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.ZTMP numărul opțiunii

Resursa de joc stocată de Instrumentul de actualizare a serverului Half-Life (HLDS), o aplicație server de rețea utilizată pentru găzduirea fișierelor de jocuri; conține un fișier comprimat, cum ar fi o hartă de jocuri, un fișier audio sau alte date de joc; utilizate de clienții jocului pentru descărcarea automată a actualizărilor și a conținutului personalizat în mediile de jocuri găzduite în mai multe jocuri.

Mai multe informații

HLDS creează fișiere ZTMP atunci când clienții solicită resurse de joc. Fișierele ZTMP sunt comprimate o dată și stocate pe server pentru toate solicitările ulterioare. După descărcarea unui fișier ZTMP, clientul de joc îl decomprima automat înapoi la fișierul original. Utilizatorii pot dezactiva opțiunea de comprimare din fișierul de configurare a serverului, astfel încât să nu fie create fișiere ZTMP. Când HLDS creează fișiere ZTMP, el adaugă extensia ".ztmp" la fișierul existent. De exemplu, atunci când comprimăm un fișier hartă Valve .BSP , HLDS creează un fișier nou cu extensia de fișier compus ".bsp.ztmp". Fișierele ZTMP sunt create cu un algoritm de comprimare a supapelor.

NOTĂ: HLDS nu recunoaște fișierele de jocuri actualizate. Prin urmare, dacă un fișier de joc a fost actualizat, fișierul ZTMP corespunzător ar trebui să fie șters, astfel încât HLDS să recreeze un nou fișier ZTMP data viitoare când fișierul de joc este solicitat de un client de joc.

Programe care se deschid ZTMP fișiere

Despre fișierele ZTMP

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .ztmp este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Steam Compressed Game Resource File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.