Principal : Extensii de fișiere : .zs6 Fişier

.zs6 Extensie de fișier

Tip fișierZSNES Slot 6 Saved State File

Dezvoltator ZSNES
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.ZS6 numărul opțiunii

Salvați fișierul de stare creat de ZSNES, un program emulator SNES; conține un instantaneu de salvare a stării de la un joc SNES emulat; utilizat pentru salvarea și încărcarea progresului jocului; poate fi folosit pentru a salva starea în orice moment în timpul jocului.

Mai multe informații

ZSNES oferă numeroase stări de salvare de la 0 la 99 (extensii de fișiere .ZS0 , .ZS1 , .ZS2 și așa mai departe). Pentru a schimba fișierul de salvare a slot-ului de stat utilizat, apăsați tasta "F3" și utilizați tastele săgeți pentru a naviga la starea dorită.

NOTĂ: O stare de salvare ZSNES nu este aceeași cu cea a unui in- joc de salvare a jocului. Un joc poate permite unui utilizator să salveze statul la anumite etape de joc, în timp ce stările de salvare ZSNES pot fi create oricând în timpul jocului.

Programe care se deschid ZS6 fișiere
Windows
ZSNES
Linux
ZSNES
Macintosh
ZSNES

Despre fișierele ZS6

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .zs6 este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier ZSNES Slot 6 Saved State File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.