Principal : Extensii de fișiere : .zs0 Fişier

.zs0 Extensie de fișier

Tip fișierZSNES Slot 0 Saved State File

Dezvoltator ZSNES
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.ZS0 numărul opțiunii

Fișier salvat de ZSNES, un emulator de sistem de divertisment Super Nintendo (SNES) pentru PC; conține un instantaneu de stat salvat al unui joc SNES emulat; folosit pentru a salva și încărca progresul jocului în orice moment al jocului.

Mai multe informații

ZSNES oferă numeroase stări de salvare de la 0 la 99 (extensii de fișiere ZS0, .ZS1 , .ZS2 și așa mai departe). Utilizatorii pot schimba starea de salvare a jocului apăsând tasta "F3" și folosind tastele săgeți pentru a naviga la una din stările 0-9 sau selectând opțiunea "Pick State" din meniul "Game".

NOTĂ: O stare de salvare ZSNES nu este aceeași cu o stare de salvare în joc. Un joc poate permite unui utilizator să salveze statul când ajunge la anumite etape de joc, în timp ce stările de salvare ZSNES pot fi capturate oricând în timpul jocului.

Programe care se deschid ZS0 fișiere
Windows
ZSNES
Linux
ZSNES
Macintosh
ZSNES

Despre fișierele ZS0

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .zs0 este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier ZSNES Slot 0 Saved State File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.