Principal : Extensii de fișiere : .xnb Fişier

.xnb Extensie de fișier

Tip fișierXNA Game Studio Binary Package

Dezvoltator Microsoft
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.XNB numărul opțiunii

Fișierul de date binare creat cu XNA Game Studio Express, un IDE conceput pentru dezvoltarea de jocuri Windows și Xbox 360; conține unul sau mai multe fișiere într-un singur pachet.

Mai multe informații

Formatul XNB este considerat un "format intermediar", deoarece ambalează fișierele originale într-un tip de fișier proprietate. Fișierele XNB sunt menționate de jocurile create cu XNA Game Studio Express și nu sunt menite să fie deschise manual.

Un exemplu de joc care folosește fișierele XNB este Terraria, un joc de acțiune și aventură 2D. Terraria stochează fișierele grafice, audio și alte date de joc utilizând fișierele XNB.

NOTĂ: În timp ce majoritatea fișierelor XNB nu pot fi deschise direct, fișierele imagine, cum ar fi .PNG imagini, pot fi extrase dintr-un fișier XNB utilizând un program ca GXView (parte din The GameTools Suite).

Programe care se deschid XNB fișiere

Despre fișierele XNB

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .xnb este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier XNA Game Studio Binary Package, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări! Am vrut doar să vă mulțumesc pentru că ați partajat la ce folosește extensia .xnb. Deși mai întâi a trebuit să mă documentez mai mult despre ce este un IDE, articolul dvs. a fost foarte descriptiv. Ceea ce m-a impresionat cel mai mult este faptul că sunt fișiere comprimate cu imagini și audio din joc. De ce ar extrage cineva acestea? Încă nu înțeleg unele dintre utilizările pe care o persoană le-ar putea da acestora haha. Articolul tău m-a descris și pe mine lol. Sunt un hobbyist care încearcă să creeze un joc pentru consola Xbox 360. Există o limită a numărului de fișiere PNG sau WAV pe care le pot conține? Cred că învățând toate aceste lucruri mă va ajuta să creez un proiect minunat. Sunt familiarizat cu Terraria, deci exemple bune folosite. Continuați să scrieți mai multe, sunt stupefiante!