Principal : Extensii de fișiere : .ws Fişier

.ws Extensie de fișier

Tip fișier1Windows Script

Dezvoltator Microsoft
Categorie Fișiere executabile
Format Text

Ce este WS fișier?

Script executabil pentru Windows care poate include rutine JScript și VBScript și poate include elemente XML; rulează când este deschis dacă Windows Scripting Host (WSH) 2.0 sau o versiune ulterioară este instalată.

Mai multe informații

NOTĂ: Nu deschideți ca atașament de e-mail, deoarece fișierele WS pot conține viruși sau alte programe rău intenționate.

Programe care se deschid WS fișiere

Tip fișier21-2-3 Word Search Maker Puzzle File

Dezvoltator Variety Games
Categorie Fișiere de date
Format Text

.WS numărul opțiunii 2

Fișier creat de 1-2-3 Word Search Maker, un program folosit pentru a face puzzle-uri de căutare cuvinte; stochează o listă de cuvinte precum și grila alfabetică care conține cuvintele pe care le găsește; stochează de asemenea soluția prin evidențierea listei de cuvinte din puzzle.

Mai multe informații

După ce ați terminat proiectarea unui puzzle cuvânt, îl puteți imprima cu o imprimantă standard.

NOTĂ: Fișierele WS sunt salvate într-un format simplu de text și pot fi vizualizate cu orice editor de text pentru a răsfoi conținutul.

Programe care se deschid WS fișiere

Tip fișier3WonderSwan Game ROM File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.WS numărul opțiunii 3

Un fișier WS este un fișier ROM de joc folosit de emulatorii WonderSwan, cum ar fi Oswan, OpenEmu și Higan. Acesta conține o copie exactă a datelor de joc scoase din cartușul original de jocuri WonderSwan.

Mai multe informații

Emulatoarele WonderSwan permit utilizatorilor să joace jocuri WonderSwan pe un computer ca și cum ar fi rulat pe sistemul original. Datele jocului din cartusul original de jocuri WonderSwan sunt introduse într-un fișier WS, care stochează datele jocului într-un format care poate fi jucat de un emulator WonderSwan. WonderSwan este o consolă de jocuri video japoneză în formă de handheld creată de Bandai . A fost lansat în 1999 ca un concurent pentru Game Boy Color de la Nintendo. Acesta a fost întrerupt în 2003. Titlurile jocurilor WonderSwan includ Buffers Evolution, Beatmania, Final Lap 2000, Gunpey, Harobots și Puzzle Bobble.

Programe care se deschid WS fișiere

Despre fișierele WS

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .ws este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier WonderSwan Game ROM File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Hei! Căutam un software de creare de puzzle-uri de căutare de cuvinte pentru atelierul meu Teacher's Tools și acesta a fost exact ceea ce căutam. Vă mulțumesc pentru că ați explicat toate detaliile pe care le include acest fișier, deoarece sunt sigur că majoritatea profesorilor vor întreba mai multe despre ele. Voi avea grijă să vă menționez ca sursă în prezentarea mea și să vă recomand ca lectură obligatorie. Variety Games 1-2-3 Word Search Maker este singurul software care le poate folosi? De asemenea, vă mulțumesc pentru că ați raportat și despre toți ceilalți utilizatori! A fost o lectură interesantă să aflu că această extensie a fost folosită și pentru a crea scripturi și jocuri video. Apreciez tot sprijinul și recomandările. Salutări!
Anonim:
Bună! Fac o lucrare despre vechile programe de procesare a textelor și am vrut să aflu mai multe despre WordStar. Apreciez intrarea dvs. despre extensia de fișier .wsd, deoarece este una dintre puținele utile de pe internet. Nu auzisem niciodată termenul "abandonware", dar sună cam dur pentru a se referi la un software învechit. Ne face să ne întrebăm ce software va deveni abandonware peste câțiva ani. Nu am putut găsi exemple online ale acestei extensii, dar mi s-a părut amuzant că Corel WordPerfect încă o poate deschide. Cu toate acestea, este întotdeauna amuzant să înveți despre documentele de odinioară și cum au progresat până în prezent. Vă mulțumesc pentru articol! A fost foarte util și șocant în același timp.
Anonim:
Bună ziua. Explicația dumneavoastră cu privire la extensia .wsf a fost super. După ce am încercat să instalez atât WScript cât și Cscript, am observat aceste fișiere pe desktop. A fost o ușurare să citesc că acestea sunt doar scripturile executabile pentru Windows. Aflarea modului în care acestea pot include elemente XML m-a dat pe spate. Partea care ar trebui să fie pusă cu un semn de avertizare este cum pot conține viruși. Este întotdeauna important să aflăm cum pot oamenii să stocheze programe malware. Mă bucur că am găsit site-ul dvs. și puteți fi sigur că voi împărtăși aceste informații cu alții. Care ar putea fi unele dintre site-urile care pot folosi extensia pentru un virus? Doar o întrebare care mi-a venit în minte hehe. Vă mulțumesc. Ne vedem data viitoare când voi găsi o altă extensie!