Principal : Extensii de fișiere : .wpx Fişier

.wpx Extensie de fișier

Tip fișier1Printer Description File

Dezvoltator Microsoft
Categorie Fișiere de sistem
Format N/A

Ce este WPX fișier?

Fișierul cu informații despre imprimantă care conține o descriere a caracteristicilor imprimantei; poate fi făcută trimitere atunci când se creează și se trimit la imprimantă sarcini ale imprimantei; deseori instalat cu imprimante PostScript Windows.

Mai multe informații

Fișierele WPX de obicei ocupă aproximativ 12K de spațiu pe disc și sunt stocate în directorul / WINDOWS sau / WINDOWS / SYSTEM.

Programe care se deschid WPX fișiere
Windows
Opera
Referenced by the Windows operating system
Linux
Opera
Macintosh
Parallels Desktop for Mac
Opera

Tip fișier2WebPlus Project Template

Dezvoltator Seif
Categorie Fișiere Web
Format N/A

.WPX numărul opțiunii 2

Șablon de proiect utilizat de WebPlus, un program de web design; permite crearea de noi proiecte ( .WPP files) cu un aspect preformat; pot include setări grafice implicite, text și setări pentru una sau mai multe pagini.

Mai multe informații

Fișierele WPX permit dezvoltatorilor web să descarce și să împărtășească șabloane de site. Acest lucru face mai ușor să bootstrap un site web, deoarece designul inițial nu trebuie să fie create de la zero.

Programe care se deschid WPX fișiere

Despre fișierele WPX

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .wpx este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier WebPlus Project Template, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.