Principal : Extensii de fișiere : .usr Fişier

.usr Extensie de fișier

Tip fișier1SmartMusic Custom File

Dezvoltator MakeMusic
Categorie Fișiere de date
Format N/A

Ce este USR fișier?

Fișier de muzică folosit de SmartMusic, o aplicație de bandă, orchestră și muzică vocală; conține o personalizare a titlului SmartMusic; modificările personalizate includ modificarea tempo-urilor și a măsurilor de tăiere.

Mai multe informații

Pentru a crea un fișier USR:

Pentru a importa fișierul USR, deschideți un titlu, faceți clic pe Personalizați, selectați "Import", navigați la locația fișierului USR și faceți clic pe Deschidere.

Programe care se deschid USR fișiere

Tip fișier2FileMaker Pro Database File

Dezvoltator FileMaker
Categorie Fișiere de bază de date
Format Binary

.USR numărul opțiunii 2

Fișier de bază de date folosit de FileMaker, un program folosit pentru crearea, gestionarea și partajarea bazelor de date; conține o bază de date de utilizator stocată într-un format proprietar; utilizat pentru importarea de date, crearea de rapoarte personalizate și partajarea bazelor de date și a rezultatelor analizei datelor.

Mai multe informații

Bazele de date USR utilizează un format complex de fișiere pentru a stoca date, scripturi, layout-uri și imagini. Ele pot fi exportate într-o varietate de formate utilizând FileMaker Pro. Datele pot fi importate din fișiere text, documente Excel sau baze de date Bento.

Fișierele USR sunt uneori stocate ca fișiere UFSR în Mac OS X.

Programe care se deschid USR fișiere
Windows
FileMaker Pro
Macintosh
FileMaker Pro

Tip fișier3Lowrance GPS Data File

Dezvoltator Lowrance
Categorie Fișiere GIS
Format N/A

.USR numărul opțiunii 3

Un fișier USR este un fișier de date folosit de dispozitive portabile Lowrance iFinder GPS, care sunt folosite de pescarii pentru navigarea și salvarea locurilor de pescuit. Poate conține puncte de parcurs, rute, piste și pictograme pentru marcajele evenimentului.

Mai multe informații

Fișierele USR sunt create și salvate pe cardul MultiMediaCard (MMC) într-un dispozitiv GPS Lowrance iFinder. Fișierele pot fi transferate pe un computer prin introducerea MMC-ului într-un computer și apoi deschise și convertite într-un alt format GPS folosind GPSBabel.

Programe care se deschid USR fișiere
Linux
GPSBabel

Despre fișierele USR

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .usr este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Lowrance GPS Data File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări! Sunt studentă la muzică și în acest semestru studiem compozițiile muzicale cu ajutorul unui software precum SmartMusic. Vă mulțumesc pentru articolul dumneavoastră despre extensia .usr! Când am citit syllabus-ul de la profesorul meu am fost un pic dezorientat deoarece nu a explicat toate lucrurile pe care le putem face cu acest fișier. Pe de altă parte, explicația dumneavoastră a fost perfectă! Nu numai că m-ați încurajat să încerc programul pentru a-i vedea capacitățile, dar am vrut să aflu mai multe despre fișierul .usr și despre capacitățile sale de personalizare. Am încercat să descarc SmartMusic și să creez un profil de personalizare. Articolul dvs. a furnizat toate instrucțiunile necesare pentru a face acest lucru și am fost gata de plecare în cel mai scurt timp! Vă mulțumesc că m-ați inspirat și că ați păstrat această înregistrare.