Principal : Extensii de fișiere : .ts4script Fişier

.ts4script Extensie de fișier

Tip fișierThe Sims 4 Script Archive

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

.TS4SCRIPT numărul opțiunii

Un fișier TS4SCRIPT este o arhivă utilizată de The Sims 4, un joc video de simulare a vieții. Acesta conține un script .PY , care este de obicei folosit pentru a adăuga sau suprascrie animații, interacțiuni și meniuri în joc. Fișierele TS4SCRIPT sunt adesea utilizate cu fișiere .PACKAGE .

Mai multe informații

Cel mai probabil nu veți întâlni un TS4SCRIPT dacă nu doriți să modificați jocul prin editarea fișierelor de date de joc sau prin instalarea de fișiere TS4SCRIPT. Pentru a utiliza fișierele TS4SCRIPT în The Sims 4, trebuie mai întâi să activați conținut și moduri personalizate selectând "Other" din meniul Opțiuni joc și bifând caseta "Enable Content and Mods". Apoi, trebuie să creați un folder "Mods", să plasați fișierele TS4SCRIPT și orice alte fișiere asociate în dosar și să mutați folderul în directorul următor:

Documents / Electronic Arts / The Sims 4

Deoarece arhivele TS4SCRIPT sunt comprimate cu compresie Zip, puteți utiliza programele de decomprimare Zip, cum ar fi Corel WinZip, WinRAR, 7-Zip sau Apple Archive Utility, pentru a extrage conținutul din arhivă. Pentru a modifica arhiva TS4SCRIPT, redenumiți extensia .ts4script în .zip, decomprimați arhiva, editați fișierele conținute, comprimați arhiva ca fișier .ZIP , apoi redenumiți extensia .zip în .ts4script.

Programe care se deschid TS4SCRIPT fișiere
Windows
Electronic Arts The Sims 4
Macintosh
Electronic Arts The Sims 4

Despre fișierele TS4SCRIPT

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .ts4script este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier The Sims 4 Script Archive, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Hei! Îmi plac Sims. Foarte mult. Astfel, am vrut să aflu mai multe despre jocul meu video preferat și am decis să mă documentez un pic despre extensia pe care o folosea. Nu știam că pot exista fișiere precum cele .ts4script. Pare a fi o modalitate interesantă de a adăuga animații și moduri la Sims-ul meu. Nu am mai întâlnit până acum aceste fișiere pe computerul meu, dar după ce am citit articolul tău am vrut să încerc să-mi modelez jocul. Am urmat instrucțiunile din articolul dvs. și am reușit să localizez fișierele. Apoi am făcut ceea ce ați spus despre schimbarea extensiei în .zip pentru a vedea arhivele. Voi căuta câteva tutoriale de moding online pentru a-mi edita jocul fără a afecta jocul. Vă mulțumesc pentru recomandare!