Principal : Extensii de fișiere : .settings Fişier

.settings Extensie de fișier

Tip fișier1Visual Studio Settings File

Dezvoltator Microsoft
Categorie Setări Fișiere
Format Text

Ce este SETTINGS fișier?

Fișierul cu setări personalizate creat de Visual Studio, un instrument de dezvoltare software Windows creat de Microsoft; conține proprietăți pentru proiectele și programele care pot fi accesate în codul de program C # folosind Properties.Settings. * API; utilizat pentru stocarea setărilor care trebuie să fie accesate frecvent.

Mai multe informații

Fișierele SETTINGS sunt create cu numele fișierului Settings.settings și sunt de obicei stocate în directorul \ Properties \ a unui proiect Visual Studio.

Programe care se deschid SETTINGS fișiere
Windows
Microsoft Visual Studio

Tip fișier2Minecraft iConomy Plug-in Settings File

Dezvoltator Nijikokun
Categorie Fișiere de joc
Format Text

.SETTINGS numărul opțiunii 2

Fișierul de proprietăți Minecraft folosit de iConomy, un plug-in pentru Minecraft folosit pentru a crea o economie virtuală în joc; conține proprietățile utilizate pentru configurarea setărilor pentru plug-in.

Programe care se deschid SETTINGS fișiere
Windows
Mojang Minecraft
Linux
Mojang Minecraft
Macintosh
Mojang Minecraft

Despre fișierele SETTINGS

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .settings este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Minecraft iConomy Plug-in Settings File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.