Principal : Extensii de fișiere : .rbxlx Fişier

.rbxlx Extensie de fișier

Tip fișierROBLOX XML Place File

Dezvoltator ROBLOX
Categorie Fișiere de joc
Format XML

.RBXLX numărul opțiunii

Un fișier RBXLX conține o locație care definește un loc în ROBLOX, un joc de construcție multiplayer online. Stochează informații XML care descriu o zonă de joc ROBLOX, care include modele 3D ( .RBXM files), instrumente, piese, echipe și scripturi. Fișierele RBXLX sunt similare cu fișierele .RBXL dar sunt salvate în format XML, ceea ce ajută la reducerea dimensiunii fișierului.

Mai multe informații

Puteți deschide fișierele RBXLX în ROBLOX Studio selectând FILE → Open ..., selectând tipul fișierului "ROBLOX XML Place Files (* .rbxlx)" și navigând la locația fișierului RBXLX.

Puteți crea un fișier RBXLX în ROBLOX Studio selectând FILE → New. După editarea fișierului, îl puteți salva selectând FILE → Salvare sau Salvare ca ... și alegeți tipul fișierului "ROBLOX XML Place Files (* .rbxlx)".

Programe care se deschid RBXLX fișiere
Macintosh
ROBLOX Studio

Despre fișierele RBXLX

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .rbxlx este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier ROBLOX XML Place File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.