Principal : Extensii de fișiere : .rbxl Fişier

.rbxl Extensie de fișier

Tip fișierROBLOX Location File

Dezvoltator ROBLOX
Categorie Fișiere de joc
Format XML

.RBXL numărul opțiunii

Un fișier RBXL conține o locație care definește un loc în ROBLOX, un joc de construcție multiplayer online. Stochează informații care descriu un câmp de joc, care constă în modele 3D ( .RBXM files), părți, instrumente, scripturi și echipe. Fișierele RBXL definesc zona de joc sau lumea 3D în cadrul ROBLOX.

Mai multe informații

Fișierul RBXL este deschis în ROBLOX Studio

În ROBLOX Studio, puteți alege dintr-o varietate de modele, ochiuri, să se aplice vehiculelor, armelor, clădirilor și NPC-urilor care pot fi jucate în jocul ROBLOX. Toate aceste informații sunt stocate în fișierul RBXL.

Puteți deschide fișierele RBXL în ROBLOX Studio selectând FILE → Open ....

Puteți crea un fișier RBXL în ROBLOX Studio selectând FILE → New. După ce modificați fișierul, îl puteți salva selectând FILE → Salvare sau Salvare ca ....

Programe care se deschid RBXL fișiere

Despre fișierele RBXL

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .rbxl este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier ROBLOX Location File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.