Principal : Extensii de fișiere : .p2s Fişier

.p2s Extensie de fișier

Tip fișierPCSX2 Saved State

Dezvoltator PCSX2
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.P2S numărul opțiunii

Fișierul creat de PCSX2, un emulator PlayStation 2 (PS2); salvează un instantaneu al stării emulatorului în timp ce joacă un joc; permite jucătorilor să încarce o stare emulată și să continue din starea exact așa cum a fost salvată.

Mai multe informații

Fișierele P2S sunt salvate în mod prestabilit în directorul \ PCSX2 \ sstates \, care este adesea localizat în directorul de domiciliu al utilizatorului. Numele de fișiere sunt salvate cu o combinație între un număr de serie al jocului și un cod CRC, precum și un număr de slot. SLUS-12345_ (0D386A2) .00.p2s este un exemplu de nume de fișier, unde "SLUS-12345" este numărul serial, (0D386A2) este codul CRC și "00" este numărul slotului.

Prefixele codului de serie (de exemplu, "SLUS") indică regiunea pentru lansarea discului de joc. De exemplu, "SLUS" se referă la lansările NTSC-US (SUA), "SCUS" se referă la lansările NTSC-U / C (SUA plus Canada), "SLES" și "SCES" și "SCPS", "SLPA", "SLPM" și "SLPS" se referă la lansările NTSC-J (Japonia). Formatul P2S a fost introdus cu versiunea 0.9.8 a PCSX2. Aceste stări nu sunt compatibile cu versiunile mai vechi. În plus, stările mai vechi de salvare, care nu utilizează o extensie de fișier, nu sunt compatibile cu versiunea 0.9.8 a PCSX2.

Programe care se deschid P2S fișiere
Windows
PCSX2
Linux
PCSX2

Despre fișierele P2S

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .p2s este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier PCSX2 Saved State, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.