Principal : Extensii de fișiere : .pgm Fişier

.pgm Extensie de fișier

Tip fișierPortable Gray Map Image

Dezvoltator Jef Poskanzer
Categorie Fișiere imagine raster
Format Text and Binary

.PGM numărul opțiunii

Un fișier PGM este un fișier de imagine în tonuri de gri, salvat în formatul de hartă portabilă (PGM) și codificat cu unul sau doi octeți (8 sau 16 biți) pe pixel. Acesta conține informații despre antet și o rețea de numere care reprezintă diferite nuanțe de gri de la negru (0) la alb (până la 65 536). Fișierele PGM sunt de obicei stocate în format text ASCII, dar au și o reprezentare binară.

Mai multe informații

Fișierele PGM includ un antet care definește tipul formatului PGM ("P2" pentru text sau "P5" pentru binar), lățimea și înălțimea imaginii și numărul maxim de nuanțe. În timp ce fișierele PGM binare pot conține mai multe imagini, fișierele PGM ASCII pot include doar o singură imagine. Formatul PGM este unul dintre mai multe formate de imagine definite de proiectul Netpbm, un pachet open source cu programe grafice. Alte formate includ format bitmap portabil ( .PBM ) și format pixmap portabil ( .PPM ).

NOTĂ: Fișierele PGM pot fi numite și fișiere greymap portabile.

Programe care se deschid PGM fișiere
Windows
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
ACD Systems ACDSee
Adobe Photoshop
CADSoftTools ABViewer
Newera Graphics Converter Pro
GIMP
Inkscape
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
GIMP
Inkscape
Netpbm
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
Adobe Photoshop
IMSI TurboCAD for Mac
GIMP
Inkscape

Despre fișierele PGM

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .pgm este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Portable Gray Map Image, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Ce s-a întâmplat? Ce mai faci? Am citit informațiile dumneavoastră despre extensia .pgm. După ce am căutat timp de mai multe ore recenzii despre unele dispozitive MPC, am vrut să aflu mai multe despre formatul de fișier pe care acestea îl folosesc. Este mișto să vezi că trei modele folosesc fișiere PGM. M-aș fi gândit că, din moment ce funcționează diferit, fiecare are extensia dedicată. Cu toate acestea, citind că acestea stochează informațiile de configurare pentru butoane, pare rezonabil. Ar mai dura doar mai mult timp pentru ei să dezvolte și alte softuri. La urma urmei, este aceeași companie în spatele tuturor acestora. Este dope să vezi că toate programele care le pot deschide sunt și ele gratuite. Faptul de a avea emulatoare pe calculatoare pare a fi o soluție de rezervă excelentă. Până data viitoare.