Principal : Extensii de fișiere : .pax Fişier

.pax Extensie de fișier

Tip fișierPAX Archive

Dezvoltator POSIX
Categorie Compressed Files
Format Binary

.PAX numărul opțiunii

Fișier portabil de schimb arhivă (PAX) creat de pax, un utilitar de linie de comandă utilizat pentru crearea și extragerea de arhive; pot stoca arhiva într-una din mai multe formate acceptate ale pax, care includ bcpio, cpio, sv4cpio, sv4crc, tar și ustar.

Mai multe informații

Uneori, extensia ".pax" este folosită ca alternativă la formatele .TAR și .CPIO , deoarece au existat diferențe care au evoluat între cele două formate așa cum au fost dezvoltate. În acest mod, utilitarul pax poate gestiona ambele formate în mod transparent, în timp ce extensia fișierului rămâne neutră.

NOTĂ: Extensia ".pax" nu este utilizată în mod obișnuit. În schimb, arhivele utilizate de pax își păstrează de obicei extensiile originale, cum ar fi ".tar" sau ".cpio". În mod implicit, pax creează arhive în format ustar.

Programe care se deschid PAX fișiere
Windows
7-Zip
Linux
pax
Macintosh
Apple Archive Utility
Incredible Bee Archiver
The Unarchiver

Despre fișierele PAX

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .pax este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier PAX Archive, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.