Principal : Extensii de fișiere : .odg Fişier

.odg Extensie de fișier

Tip fișierOpenDocument Graphic File

Dezvoltator OASIS
Categorie Fișiere imagine vectoriale
Format Zip

.ODG numărul opțiunii

Un fișier ODG este un desen creat de Draw, o aplicație disponibilă în suita Apache OpenOffice. Acesta conține un vector grafic, care definește o imagine folosind puncte, linii și curbe. Fișierele ODG sunt utilizate în mod obișnuit pentru logo-uri, ilustrații și alte desene.

Mai multe informații

Fișierul ODG este deschis în Apache OpenOffice Draw 4.1.3

Fișierul ODG este salvat în specificația OASIS OpenDocument, pe bază de format. Este folosit de alte documente OpenOffice pentru a stoca texte, diagrame, foi de calcul și elementele grafice. Câteva exemple de documente OpenOffice salvate în format includ fișierele .ODT , .ODF , .ODP și .ODS . Apache OpenOffice a fost una dintre primele suite de productivitate pentru birouri mari pentru a adopta OpenDocument specificație. StarOffice Draw, predecesorul Apache OpenOffice Draw, a acceptat de asemenea fișiere ODG.

NOTĂ: Apache OpenOffice a fost cunoscut anterior ca OpenOffice.org.

Programe care se deschid ODG fișiere
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Inkscape
Scribus
Calligra Suite
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Inkscape
Scribus
Calligra Suite
Macintosh
Apache OpenOffice
Planamesa NeoOffice
LibreOffice
Inkscape
Scribus
Calligra Suite
iOS
OpenDocument Reader

Despre fișierele ODG

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .odg este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier OpenDocument Graphic File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună ziua. Ce mai faci? Explicația dumneavoastră cu privire la extensia .odg a fost foarte bună. Am găsit câteva site-uri care au articole greu de citit, dar nu și tu. Să citești că acestea conțin grafică vectorială este foarte util. Ca designer, ajută foarte mult să creezi logo-uri care au instrucțiuni specifice pentru ele. Imaginea mică plasată pe site este apreciată, am vrut să văd pe viu cum arată. Precum și cum funcționează unul dintre programe. Lista dumneavoastră prezentată mai jos este de asemenea interesantă. Am folosit Trio Office și nu știam că poate lucra cu fișiere ODG. Programul Planamesa NeoOffice pentru Mac are vreo caracteristică specială? Am văzut că este singurul cu plată și mă întrebam dacă oferă și alte opțiuni. Vă mulțumesc. Voi fi cu ochii în patru.