Principal : Extensii de fișiere : .nv2 Fişier

.nv2 Extensie de fișier

Tip fișier1Navionics Chart File

Dezvoltator Navionics
Categorie Fișiere GIS
Format Binary

Ce este NV2 fișier?

Fișierul de date privind proprietățile marine marine utilizate de aparatele Navionics pentru navigație marină și lac; salvate într-un format proprietar care poate fi citit de plotteri Navionics și peștere; utilizate în general pentru stocarea anumitor zone sau regiuni mai degrabă decât continente întregi într-un singur fișier.

Mai multe informații

Fișierele Navionics NV2 sunt de asemenea suportate de alte dispozitive de navigație în aer liber, cum ar fi TwoNav Sportiva.

Programe care se deschid NV2 fișiere

Tip fișier2NewViews 2 Database File

Dezvoltator Q.W. Page Associates
Categorie Fișiere de bază de date
Format Binary

.NV2 numărul opțiunii 2

Fișier de bază de date creat de NewViews 2 (denumit și NV2), un program Windows folosit pentru contabilitatea de afaceri; stochează informațiile financiare ale companiei, cum ar fi salarizarea, cheltuielile, veniturile și tranzacțiile; utilizat pentru stocarea și urmărirea datelor contabile ale companiei.

Mai multe informații

NOTĂ: NewViews 2 este versiunea ulterioară a software-ului original NewView for DOS (NV1), lansat în 1986. Bazele de date NV1 care utilizează extensia .NV pot fi actualizate la cele mai noi Format NV2.

Programe care se deschid NV2 fișiere

Despre fișierele NV2

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .nv2 este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier NewViews 2 Database File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună ziua. Programul meu NewViews 2 a continuat să raporteze o eroare după ce a încercat să încarce o bază de date. Din păcate, nu am reușit să localizez sursa problemei, dar o resetare a rezolvat-o. După aceea, am cercetat mai mult despre fișierele sale și am găsit intrarea dumneavoastră despre extensia .nv2. Este curios să vezi că acestea stochează toate informațiile financiare ale companiei. Una dintre ideile mele era că cheltuielile erau salvate separat de venituri. Cred că ajută să ai o cantitate redusă de fișiere cu care să lucrezi atunci când ai o mulțime de date. Mulțumesc pentru o parte din istoricul și pentru modul în care software-ul a fost lansat pentru prima dată în 1986. Aceste detalii dau o notă specială articolului. Continuați să faceți treabă bună!