Principal : Extensii de fișiere : .mmp Fişier

.mmp Extensie de fișier

Tip fișier1Symbian Project Specification File

Dezvoltator Nokia
Categorie Setări Fișiere
Format Text

Ce este MMP fișier?

Fișier de proiect folosit de instrumentele de dezvoltare Symbian OS; conține proprietățile proiectului utilizate pentru a construi proiectul, indiferent de platforma sau compilatorul utilizat; folosit de instrumentele makmake sau abld ale Symbian SDK pentru a converti fișierul într-un makefile pentru o anumită platformă.

Mai multe informații

Fișierele MMP pot conține referințe la ținte, fișiere cu cod sursă care trebuie compilate, includ directoare și resurse de aplicații.

NOTĂ: SDK Nokia Symbian nu mai este disponibil.

Programe care se deschid MMP fișiere
Windows
Nokia Symbian SDK

Tip fișier2Master Album Maker Project

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de date
Format N/A

.MMP numărul opțiunii 2

Fișierul proiectului Master Album Maker, care include structura albumului, textul, efectele și linkurile către toate imaginile și fișierele audio la care se referă albumul

Programe care se deschid MMP fișiere
Windows
Intrepid Mouse Master Album Maker

Tip fișier3MixMeister Playlist

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere audio
Format N/A

.MMP numărul opțiunii 3

Playlist de melodii pentru MixMeister DJ; conține referințe la cântece, dar nu și la melodiile în sine

Programe care se deschid MMP fișiere
Windows
MixMeister Technology MixMeister

Tip fișier4MindManager Mind Map

Dezvoltator Mindjet
Categorie Fișiere de date
Format Binary

.MMP numărul opțiunii 4

Fișier de date creat de MindManager, o aplicație folosită pentru dezvoltarea și organizarea vizuală a ideilor; create de versiunea Windows a programului MindManager și nu poate fi deschisă pe versiunile Mac a software-ului.

Programe care se deschid MMP fișiere
Windows
Mindjet

Tip fișier5LMMS Project File

Dezvoltator LMMS
Categorie Fișiere audio
Format N/A

.MMP numărul opțiunii 5

Proiect creat de LMMS (Linux MultiMedia Studio), un program de creare de muzică; conține date despre proiectul LMMS, cum ar fi modificările pieselor, tempo, pitch, volum și tipurile de instrumente incluse; pot fi exportate ca .WAV și .OGG fișiere audio.

Mai multe informații

Pentru a crea fișierul MMP, faceți clic pe pictograma de salvare din partea din stânga sus a aplicației sau selectați Project → Save or Save As ..., denumiți proiectul, alegeți locația de salvare și faceți clic pe Save. / p>

Pentru a deschide fișierul MMP, puteți să faceți dublu clic pe fișier. De asemenea, puteți deschide proiectul în interiorul aplicației, selectați Project → Open ..., navigați la fișierul dvs., selectați-l și faceți clic pe Deschidere.

NOTĂ: LMMS a înlocuit extensia de fișier MMP cu% li_nk extensie%.

Programe care se deschid MMP fișiere
Linux
LMMS

Despre fișierele MMP

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .mmp este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier LMMS Project File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări! Faptul că am citit că o singură extensie de fișier are șase posibile asocieri m-a dat pe spate. Am găsit intrarea dvs. vorbind despre fișierele .mmp. Începusem să mă îngrijorez, deoarece cele mai multe dintre ele nu aveau sens pentru ceea ce lucram eu. Ultima asociație a fost cea care a fost! Fișierele MMP deschid o mulțime de posibilități. Faptul că ai opțiunea de a păstra informații despre tempo, intonație, editare și volum este foarte interesant. Deci, această extensie este utilizată doar atunci când se lucrează la un fișier în Linux MultiMedia Studio? Care sunt unele dintre îmbunătățirile pe care extensia LMMS le-a avut față de vechiul MMPZ? Mă bucur că programul este gratuit, este ușor de utilizat. Poate că includerea câtorva poze cu felul în care arată ar ajuta utilizatorii să se decidă dacă vor să-l folosească! Vă mulțumim!