Principal : Extensii de fișiere : .mif Fişier

.mif Extensie de fișier

Tip fișier1MapInfo Interchange Format File

Dezvoltator Pitney Bowes Software
Categorie Fișiere GIS
Format Binary

Ce este MIF fișier?

Formatul de fișier utilizat de MapInfo și software-ul de analiză geografică; salvează o vizualizare a hărții într-un format care poate fi recunoscut de aplicații terță parte; utilizat ca format de schimb între aplicațiile GIS.

Mai multe informații

MapInfo este folosit pentru a genera vizualizări ale unei game variate de seturi de date, inclusiv statistici demografice, informații de inginerie civilă (drumuri, rețele de apă, etc.) și date de business intelligence.

: Fișierele MIF sunt uneori însoțite de un fișier .MID (date MapInfo) care conține date spațiale suplimentare.

Programe care se deschid MIF fișiere
Windows
GDAL
Golden Software Surfer
Golden Software Didger
Pitney Bowes MapInfo
Linux
GDAL
Macintosh
GDAL

Tip fișier2FrameMaker Interchange Format File

Dezvoltator Adobe Systems
Categorie Fișiere de aspect al paginii
Format Text

.MIF numărul opțiunii 2

Fișier creat de FrameMaker, un program folosit pentru a genera și manipula documente mari, structurate; salvat în text simplu ASCII și stochează toate datele inițial dintr-un fișier .FM sau .BOOK ; descrie textul, grafica și informațiile despre aspectul documentului.

Mai multe informații

Fișierele MIF sunt utilizate pentru exportul documentelor FrameMaker într-un format care poate fi manipulat de aplicații și scripturi de la terți. Fișierele MIF exportate pot fi convertite înapoi în fișierele lor originale FM sau BOOK fără a pierde nicio informație.

Programe care se deschid MIF fișiere
Windows
Adobe FrameMaker
Adobe RoboHelp

Tip fișier3Management Information Format

Dezvoltator N/A
Categorie Diverse fișiere
Format N/A

.MIF numărul opțiunii 3

Definește arhitecturile de sistem personalizate care pot fi testate utilizând Microsoft Systems Management Server; cunoscut și sub numele de fișier IDMIF.

Programe care se deschid MIF fișiere

Despre fișierele MIF

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .mif este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Management Information Format, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună ziua. Sper că aveți o zi minunată. Motivul pentru care vă scriu aceste rânduri este pentru a vă mulțumi pentru articolul despre extensia .mif. Prima mea îndoială a fost legată de programele care pot deschide extensia . Faptul că aveți o întreagă secțiune în el dedicată informației este foarte apreciat. Am observat că cele mai multe dintre ele sunt plătite, așa că există vreo preferință cu privire la care funcționează cel mai bine sau are mai multe instrumente. Este, de asemenea, prima dată când aud despre o extensie de fișier care poate fi însoțită de o altă extensie. Să ai o vizualizare a hărților care să funcționeze cu mai multe aplicații este o piesă importantă de avut. Voi încerca să caut câteva modele pe care le-au dat oamenii. Țineți-o tot așa de bine!