Principal : Extensii de fișiere : .jpf Fişier

.jpf Extensie de fișier

Tip fișierJPEG 2000 Image

Dezvoltator Joint Photographic Experts Group
Categorie Fișiere imagine raster
Format Binary

.JPF numărul opțiunii

Un fișier JPF este o imagine salvată în formatul JPEG 2000 (JP2), care este succesorul formatului de imagine .JPEG . Acesta susține transparența imaginii și poate include o compresie cu pierderi sau fără pierderi. Fișierele JPF sunt de obicei utilizate pentru salvarea fotografiilor digitale.

Mai multe informații

Formatul JP2 a fost creat în 2000 de comitetul Joint Photographic Experts Group (JPEG) pentru a înlocui formatul JPEG. Cu toate acestea, recepția formatului a fost minimă, deoarece formatul JPEG este totuși favorizat în mod copleșitor.

NOTĂ: Majoritatea imaginilor JPEG 2000 sunt salvate ca .JP2 sau .JPX , dar pot fi de asemenea salvate ca .J2K fișiere.

Programe care se deschid JPF fișiere
Windows
Adobe Acrobat
XnViewMP
ACD Systems ACDSee
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Apple QuickTime Player
CorelDRAW Graphics Suite
Nuance OmniPage
Linux
Adobe Acrobat
XnViewMP
Macintosh
Adobe Acrobat
XnViewMP
Adobe Photoshop
Adobe Photoshop Elements 2019
Adobe Illustrator
Apple QuickTime Player
CorelDRAW Graphics Suite

Despre fișierele JPF

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .jpf este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier JPEG 2000 Image, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări! Ieri am cumpărat un calculator vechi. A fost un miracol că mai era în viață lol. Când m-am uitat peste unele fișiere, am observat o extensie ciudată. Am citit despre asta în articolul tău despre fișierele .jpf. E mișto să vezi că fișierele JPF au fost succesorul formatului de imagine JPEG, pe care îl cunoaștem deja. Un alt lucru mișto este cum, chiar dacă este vechi de 20 de ani, încă suportă transparența imaginii. Ultima caracteristică care m-a luat prin surprindere este modul în care pot încorpora compresia cu pierderi. Aceasta a fost o descoperire grozavă, ca să fiu sincer. Voi încerca să transfer câteva dintre aceste imagini pe un computer mai nou. Atunci voi vedea la fața locului dacă există diferențe de calitate față de imaginile JPEG. Continuați să faceți treabă bună!