Principal : Extensii de fișiere : .jnx Fişier

.jnx Extensie de fișier

Tip fișierBirdsEye JNX Raster Map

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere GIS
Format N/A

.JNX numărul opțiunii

Un fișier JNX este o hartă raster utilizată de anumite dispozitive Garmin, cum ar fi Alpha 100 și Montana 650, pentru a ajuta utilizatorii să navigheze pe teren. Acesta conține o hartă raster mare salvată într-un format de țiglă care este împărțită în mici bucăți dreptunghiulare (plăci) pentru a optimiza redarea hărților. Fișierele JNX stochează, de asemenea, codul unității criptate a dispozitivului Garmin pentru care este creat.

Mai multe informații

Fișierele JNX sunt disponibile printr-un abonament BirdsEye. Pot susține până la 5000 de tigle pe nivel, dar permit viteze reduse de redare. Un dezavantaj al formatului este că acesta se blochează pe un dispozitiv, ceea ce înseamnă că nu puteți crea un fișier JNX dintr-o altă hartă raster. Fișierele JNX sunt încă utilizabile după încheierea abonamentului BirdsEye.

Programe care se deschid JNX fișiere
Windows
QMapShack

Despre fișierele JNX

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .jnx este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier BirdsEye JNX Raster Map, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.