Principal : Extensii de fișiere : .ipynb Fişier

.ipynb Extensie de fișier

Tip fișierJupyter Notebook

Dezvoltator N/A
Categorie Setări Fișiere
Format Text

.IPYNB numărul opțiunii

Un fișier IPYNB este un document notebook folosit de notebook-ul Jupyter, un mediu computațional interactiv conceput pentru a ajuta oamenii de știință să lucreze cu limba Python și cu datele acestora. Acesta conține tot conținutul din sesiunea de aplicații web Jupiter Notebook, care include intrările și ieșirile de calcul, matematică, imagini și text explicativ. Fișierele IPYNB pot fi exportate în formate .HTML , .PDF , reStructuredText și LaTeX.

Mai multe informații

Documentele notebook-urilor IPYNB sunt stocate în format JSON simplu, ceea ce le face mai ușor să fie împărtășite cu colegii și versiunile de control. De asemenea, documentele notebook-uri IPYNB disponibile dintr-o adresă URL accesibilă publicului pot fi partajate utilizând Jupyter Notebook Viewer împreună cu alți colegi, fără a le cere să instaleze Jupyter Notebook pe mașinile lor.

NOTĂ: Notebook-urile Jupyter erau cunoscute anterior ca notebook-uri IPython , unde se afla numele extensiei "ipynb". Fișierul a fost creat de IPython, dar este acum folosit de aplicația Jupyter Notebook.

Programe care se deschid IPYNB fișiere

Despre fișierele IPYNB

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .ipynb este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Jupyter Notebook, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună ziua! În cercetare, Python este un instrument esențial pentru analiza datelor. Cu toate acestea, uneori poate fi dificil să te familiarizezi cu el din cauza mediului său nu foarte primitor. Citind despre fișierele .ipynb și despre utilizarea lor exclusivă în Jupyter Notebook, am fost curioasă să descarc software-ul și să îl încerc. Vă mulțumesc mult pentru recomandare! Voi încerca să îl folosesc în viitor nu numai pentru a-mi analiza experimentele, ci și pentru a-mi vizualiza calculele și a le împărtăși cu colegii mei. De asemenea, permite exportarea acestuia în alte fișiere, cum ar fi .pdf și .html, astfel încât să pot lucra la experimentele mele cu fișiere .ipynb și să le pot partaja mai târziu cu ușurință.