Principal : Extensii de fișiere : .h5m Fişier

.h5m Extensie de fișier

Tip fișierHeroes of Might and Magic V Map

Dezvoltator Ubisoft
Categorie Fișiere de joc
Format Zip

.H5M numărul opțiunii

Un fișier H5M este o hartă utilizată de Heroes of Might și Magic V, cea de-a cincea tranșă a seriei de jocuri de strategie turn-based. Acesta conține fișiere de hărți comprimate împreună ca o arhivă cu compresie Zip. Fișierele H5M sunt comprimate .ZIP fișiere, dar redenumite cu extensia ".h5m" în scopuri organizaționale.

Mai multe informații

Hărțile Eroilor de Might și Magic 5 vă permit să modificați hărțile redate în joc. Extensia a devenit populară în 2006, utilizatorii începând să dea hărților personalizate extensia ".h5m" în scopuri de clarificare. Fișierele H5M se află în directorul "Maps" din directorul de instalare Heroes of Might și Magic 5.

Puteți despacheta fișierul H5M prin redenumirea extensiei ".h5m" în ".zip", apoi extragerea conținutul cu un program de decompresie Zip, cum ar fi WinZip sau WinRAR.

NOTĂ: Heroes of Might and Magic a fost inițial dezvoltată de Jon Van Caneghem de la New World Computing. Seria este acum deținută de Ubisoft.

Programe care se deschid H5M fișiere

Despre fișierele H5M

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .h5m este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Heroes of Might and Magic V Map, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.