Principal : Extensii de fișiere : .grb Fişier

.grb Extensie de fișier

Tip fișierGRIB Meteorological Data File

Dezvoltator World Meteorological Organization
Categorie Fișiere GIS
Format Binary

.GRB numărul opțiunii

Fișierul de date meteorologice creat în format binar GRIdded; pot conține atât date istorice, cât și date meteorologice prognozate; pot specifica temperatura, umiditatea, precipitațiile și sute de alți factori; utilizat pentru schimbul de date meteorologice între sistemele software.

Programe care se deschid GRB fișiere
Windows
GDAL
Opera
Smartcom SmartMet
Unidata Integrated Data Viewer
Climate Data Operators
Linux
GDAL
Opera
Macintosh
GDAL
Opera

Despre fișierele GRB

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .grb este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier GRIB Meteorological Data File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună! Sunt profesor de geologie și am vrut să includ GDAL ca parte din programa școlară a semestrului viitor. Vă mulțumesc pentru articolul dvs. referitor la extensia .grb. Mă voi asigura că îi voi pune pe studenții mei să-l citească pentru a înțelege pe deplin ce se poate face cu GDAL. A fost foarte bine scris și foarte clar. Nu aveam idee că acestea stochează și informații istorice! Aceasta pare a fi o modalitate excelentă de a studia toate tipurile de modele meteorologice. De asemenea, am citit ce ați scris despre utilizarea sa pentru a stoca umiditatea și temperatura. Ce tare! Nu știam că acest software are atât de multe funcționalități. Sunt convins că aceste fișiere sunt foarte importante pentru meteorolog pentru a prognoza vremea. Vă mulțumesc pentru articolul dumneavoastră!