Principal : Extensii de fișiere : .gb Fişier

.gb Extensie de fișier

Tip fișier1Game Boy ROM File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

Ce este GB fișier?

Fișierul cu memorie numai pentru citire (ROM) care conține date de joc Game Boy; conține o copie exactă a datelor dintr-un cartuș Nintendo Game Boy; pot fi redate pe un Mac sau pe PC folosind software-ul de emulare Game Boy.

Programe care se deschid GB fișiere
Windows
VisualBoyAdvance
BGB
TGB Dual
gnuboy
Basic Boy
Linux
VisualBoyAdvance
KiGB
Macintosh
VisualBoyAdvance
Boycott Advance

Tip fișier2GenBank Data File

Dezvoltator NCBI
Categorie Fișiere de date
Format Text

.GB numărul opțiunii 2

Formatul de date științific utilizat pentru stocarea secvențelor de ADN și permite utilizatorilor să examineze îndeaproape informațiile despre genom; conține adesea o singură secvență, dar poate conține mai multe secvențe.

Mai multe informații

Pentru a crea un fișier GB folosind Genome Compiler, selectați "New Project" făcând clic pe pictograma document cu simbolul "+". Apoi, selectați "Export" făcând clic pe simbolul săgeată de pe pictogramă cu două dischete. În cele din urmă, selectați "Export ca GenBank", denumiți fișierul, alegeți locația de salvare și faceți clic pe Salvați.

NOTĂ: Formatul GenBank a fost elaborat de către Centrul Național de Informații Biotehnologice din S.U.A. (NCBI). Fișierele GenBank Sequence apar de obicei cu extensia .GBK .

Programe care se deschid GB fișiere
Windows
Integrated Genome Browser
Heracle BioSoft DNA Baser
Genome Compiler
Linux
Integrated Genome Browser
Macintosh
Integrated Genome Browser
Genome Compiler

Despre fișierele GB

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .gb este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier GenBank Data File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări! Faptele pe care le-ați împărtășit cu privire la extensia .gba au sosit la momentul potrivit. Este prima dată când am ocazia să lucrez cu extensia de fișier, deoarece sunt unul dintre cei mai mari fani ai consolei Game Boy. Ca să fiu sincer, majoritatea oamenilor în jurul vârstei de 25 de ani au o mulțime de amintiri de aur legate de ea. Titluri minunate și momente de neuitat sunt tot ceea ce mi-a venit în minte. Acum, a avea opțiunea de a rejuca acea experiență este incredibilă. Cu ajutorul fișierelor GBA voi putea să joc și unele dintre jocurile pe care le menționați, cum ar fi Final Fantasy și Zelda. Partea cea mai bună este că oferiți și o varietate de emulatoare în partea de jos a cercetării. Există unul care este mai sigur de utilizat? Țineți-o tot așa de bună treabă!
Anonim:
Bună! Am primit un Mac ca un cadou de ziua mea și îmi plac jocurile video. M-am documentat foarte mult despre ce compune unul și am aflat despre un format de fișier ciudat. Am citit articolul tău despre fișierele .gblorb și multe dintre întrebările mele au fost rezolvate. Nu aveam experiență în codarea de muzică sau grafică. Am urmărit tutoriale și am citit despre extensie. Informațiile pe care le-ați împărtășit mi-au fost de mare ajutor! Ce le deosebește de fișierele .blorb? Cum se accesează fișierele de resurse din formatul .gblorb? Mulțumesc pentru că ați împărtășit despre dezvoltator, va trebui să caut pe Google mai multe despre ei pentru a le înțelege capacitățile. Ce formate de fișiere audio sunt compatibile cu un fișier .gblorb? Sper să revin și să aflu și despre alte lucruri, un articol excelent!