Principal : Extensii de fișiere : .esp Fişier

.esp Extensie de fișier

Tip fișier1Elder Scrolls Plugin File

Dezvoltator Bethesda Softworks
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

Ce este ESP fișier?

Fișierul Plugin utilizat de către Elder Scrolls (TES) RPG-uri de prima persoană, cum ar fi Oblivion și Skyrim; similar cu un fișier .ESM , dar este folosit în mod special pentru adăugarea de funcții ale plugin-ului, cum ar fi noua grafică, armele și conținutul mondial; folosit pentru a crea modificări personalizate ale jocurilor.

Mai multe informații

Pentru a aplica modificări personalizate ale jocurilor, fișierele ESP interacționează cu fișierele ESM (Master) și suprascriu comportamentele și datele implicite. În timp ce fișierele ESP pot fi folosite pentru pluginuri, utilizatorii vor crea adesea moduri de fișiere ESM și le vor distribui pentru modificări personalizate ale jocului fără a utiliza fișiere ESP.

Programe care se deschid ESP fișiere

Tip fișier2Fallout 3 Plugin File

Dezvoltator Bethesda Softworks
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.ESP numărul opțiunii 2

Fișierul Plugin utilizat de Fallout 3 și Fallout: New Vegas, jocurile de rol futurist post-nuclear de război; conține un plugin care modifică conținutul jocului; pot include obiecte de joc, dialog, setări de gameplay, setări AI, proprietăți ale lumii și alte tipuri de conținut.

Mai multe informații

Fișierele ESP pot fi folosite pentru a modifica datele jocurilor existente sau pentru a adăuga noi date de joc. Ele pot fi editate folosind G.E.C.K. (Kitul de creare a grădinii Eden), care este pus la dispoziție de Bethesda Softworks, dezvoltatorii seriei Fallout.

Fișierele ESP suplimentare sunt complementare fișierelor .ESM master și nu se vor încărca fără un ESM corespunzător fişier. În plus, setările din fișierele ESP se suprapun pe cele din fișierele ESM, deoarece datele jocului ESP sunt întotdeauna încărcate după datele ESM. Prin urmare, puteți utiliza fișierele ESP pentru a înlocui proprietățile implicite ale jocului cu proprietăți personalizate.

Programe care se deschid ESP fișiere

Tip fișier3ACD/Labs Dataset

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de date
Format N/A

.ESP numărul opțiunii 3

conține date generate de software-ul de analiză a dezvoltării avansate în chimie.

Programe care se deschid ESP fișiere
Windows
ACD/SpecManager or ACD/Structure Elucidator

Despre fișierele ESP

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .esp este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier ACD/Labs Dataset, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună ziua, domnule autor. Vă mulțumim pentru explicația dată cu privire la scopul extensiei de fișier .esp. Cel mai mare lucru de descoperit este modul în care acestea pot funcționa cu mai multe programe datorită multiplelor lor asocieri. Sutele mele de ore investite în jocurile Elder Scrolls m-au făcut să cercetez mai mult despre cum funcționează jocul în sine. Am văzut câteva videoclipuri pe YouTube despre cum oamenii sunt capabili să adauge alte arme. Ba chiar modificau și grafica jocului. Am vrut să fac asta, dar întotdeauna mi-a fost frică să scriu pe codul jocului. Mulțumesc pentru clarificarea faptului că sunt folosite pentru a crea toate aceste modificări ale jocului. Deci este mai frecvent să vezi mods prin intermediul fișierelor ESM, deoarece ESP ajută la crearea modificărilor, nu? Mulțumesc foarte mult pentru ajutor.