Principal : Extensii de fișiere : .enl Fişier

.enl Extensie de fișier

Tip fișierEndNote Library

Dezvoltator Thomson Reuters
Categorie Fișiere de date
Format Binary

.ENL numărul opțiunii

Fișier de date folosit de EndNote, o aplicație utilizată pentru gestionarea bibliografiilor; conține o colecție de citate, fiecare dintre care stochează autorul, anul, titlul, jurnalul și alte informații de referință; poate conține, de asemenea, link-uri către publicații reale, cum ar fi .PDF fișiere, pentru vizualizarea în software; utilizat ca format de încărcare și încărcare nativă EndNote.

Mai multe informații

Bibliotecile EndNote sunt adesea folosite de cercetători și scriitori în timpul procesului de scriere a articolelor din jurnal. Citările din fișierele ENL pot fi trimise în format de publicare bibliografică în software.

NOTĂ: Fișierele ENL sunt stocate cu un folder care are extensia de nume ".Data". Acest dosar este salvat în același director ca fișierul ENL și conține baza de date cu informații pentru bibliotecă.

Programe care se deschid ENL fișiere

Despre fișierele ENL

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .enl este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier EndNote Library, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.