Principal : Extensii de fișiere : .enc Fişier

.enc Extensie de fișier

Tip fișier1Encoded File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere codificate
Format N/A

Ce este ENC fișier?

Un fișier ENC este un fișier codificat generic care poate utiliza unul din mai multe tipuri diferite de codificări proprietare sau standard. Este codificat pentru a vă proteja fișierul împotriva utilizării neautorizate sau pentru a vă ajuta să configurați fișierul pentru o anumită utilizare, cum ar fi transferul prin Internet.

Mai multe informații

Fișierele ENC pot fi codate în formatul .UUE , care poate fi deschis cu un program precum StuffIt Deluxe. Cu toate acestea, fișierele ENC care utilizează o codificare proprietară pot fi deschise numai de programul care a codificat fișierul.

Programe care se deschid ENC fișiere
Windows
ESTsoft ALZip
Open with program that initially encoded the file
Smith Micro StuffIt Deluxe
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
Open with program that initially encoded the file

Tip fișier2Electronic Navigation Chart File

Dezvoltator NOAA
Categorie Fișiere de date
Format N/A

.ENC numărul opțiunii 2

Diagrama de navigație utilizată de Oficiul de Cercetare a Coastelor (OCS); denumite în continuare fișiere ENA (NOAA), care reprezintă fișierele "ENA (Electronic Navigation Chart)" din cadrul "Administrației Naționale Oceanice și Atmosphere" (NOAA).

Mai multe informații

Formatul de fișier NOAA ENC este definit de standardul S-57 al Organizației Internaționale Hidrografice. Datele ENC sunt utilizate pentru a sprijini infrastructura de transport maritim și managementul de coastă.

Fișierele NOAA ENC sunt salvate ca o bază de date a caracteristicilor grafice. Informațiile salvate într-un fișier ENC includ locația fiecărei caracteristici grafice, precum și atribute precum culoarea, forma, adâncimea etc.

Programe care se deschid ENC fișiere
Windows
NOAA ENC Direct to GIS

Tip fișier3Cabal Online Data File

Dezvoltator ESTsoft
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.ENC numărul opțiunii 3

Fișier de date folosit de Cabal Online, un joc de rol online pe masă multiplayer (MMORPG); localizat frecvent în directorul \ data \ din instalarea software-ului; poate fi numit cabal.enc sau unul din mai multe alte nume.

Mai multe informații

Fișierele corupte ENC au fost cunoscute ca provocând probleme la încărcarea Cabal Online, uneori după aplicarea patch-urilor de joc. Unii utilizatori au reușit să rezolve această problemă completând dezinstalarea și reinstalarea software-ului.

Programe care se deschid ENC fișiere

Tip fișier4Encore Musical Notation File

Dezvoltator GVOX
Categorie Diverse fișiere
Format Binary

.ENC numărul opțiunii 4

Scorul muzical creat de Encore, un program folosit pentru a compune muzică; pot conține instrumente, note, versuri, semnături de timp și semnături cheie, precum și informații despre titlu și compozitor; utilizate pentru a stoca compoziții și pentru a imprima scorurile muzicale.

Mai multe informații

Encore poate importa și exporta fișiere standard de muzică XML pentru a se integra cu alte programe de notare muzicală. Software-ul suportă, de asemenea, imprimări de înaltă calitate folosind tehnologii PostScript și TrueType.

Programe care se deschid ENC fișiere
Macintosh
GVOX Encore

Tip fișier5Copysafe Protected PDF File

Dezvoltator ArtistScope
Categorie Fișiere de aspect al paginii
Format N/A

.ENC numărul opțiunii 5

Fișierul .PDF protejat prin copiere creat cu software-ul CopySafe PDF; împiedică copierea imaginilor și textului și protecția împotriva comenzilor de tipărire și de captare a ecranului; pot include și protecția prin imprimare, protecția prin parolă și expirarea datei.

Programe care se deschid ENC fișiere
Windows
ArtistScope Copysafe PDF Converter (commercial)
ArtistScope Copysafe PDF Reader (free)

Despre fișierele ENC

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .enc este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Copysafe Protected PDF File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună! Vă mulțumim pentru că ați scris mai multe despre fișierele .enc și diferitele sale variante. Întotdeauna mi se pare amuzant cum o aceeași terminație poate duce la diferite tipuri de fișiere. Personal, am lucrat cu fișiere .enc care sunt codificate și trebuie deschise cu programul cu care a fost codificat inițial. Cu toate acestea, am încercat un fișier .enc Encore Musical Notation cu GVOX Encore pentru a vedea posibilitățile acestui tip de fișiere. În plus, mi-a plăcut să citesc despre fișierele .enc care sunt fișiere PDF protejate Copysafe. Acum știu de ce uneori nu pot copia o imagine din acest tip de fișiere. Există o modalitate de a debloca acest tip de fișiere PDF?