Principal : Extensii de fișiere : .uue Fişier

.uue Extensie de fișier

Tip fișierUuencoded File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere codificate
Format Text

.UUE numărul opțiunii

Un fișier UUE este un fișier codat cu uuencode, un program Unix care convertește fișiere binare într-un format de text. Acesta stochează reprezentarea textuală codificată a unui fișier binar și trebuie mai întâi decodificată pentru a deschide fișierul original. Fișierele UUE sunt utilizate în mod obișnuit pentru trimiterea prin e-mail a documentelor, astfel încât fișierul să nu devină corupt.

Mai multe informații

"UUE" înseamnă "Unix la Unix Encoding". Este cel mai adesea folosit pentru a transfera fișiere între sistemele bazate pe Unix. Fișierele UUE pot fi decodificate în fișierul binar original cu uudecode sau cu un alt utilitar de decodare UUE.

NOTĂ: Fișierele UUE pot fi decodificate cu un browser web utilizând site-ul Web Utils Online UUEncoder UUDecoder Tool. >

Programe care se deschid UUE fișiere
Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
Corel WinZip
ESTsoft ALZip
RARLAB WinRAR
ACD Systems ACDSee
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
uuencode
uudecode
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac

Despre fișierele UUE

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .uue este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Uuencoded File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.